Jump to content

WotRU2Me

Super Membru
 • Content Count

  2,957
 • Joined

 • Last visited

About WotRU2Me

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,320 profile views
 1. Da, e clara treaba. In alta ordine de idei, alegerea de a casa la jumatate din valoarea acordata pentru autoturisme pare putin probabila. Poate doar daca te descotorosesti de o a doua masina veche. Altfel, cu rare exceptii, masinile noi vor fi in continuare favorizate.
 2. Multam Robert, in principiu ai dreptate, n-am auzit insa niciun caz de rabla moto casata. Am sa incerc s-o lamuresc la una din firmele autorizate. A, ok Einstein, deci "autovehicul uzat" are totusi o definitie in contextul programului. Multam de precizare.
 3. Scuze ca ma tot bag cu intrebari poate naive in legatura cu programul, dar stiti sigur daca se pot casa si motociclete si trebuie sa fii trecut in carte si sa si talon pe numele tau? Sau e suficient sa si contract de vanzare-cumparare si sa o ai transcrisa la Fisc? Se caseaza doar table functionale sau pot fi dude pe platforma? Eu unul nu am urmarit programul, poate mai sunt si altii in situatia mea. Care ar fi pe scurt procesul?
 4. Dar poti casa si motociclete vechi? Ca asa se intelege din articol "sa inlocuiasca motocicletele vechi"...
 5. Ai dreptate, nu mai fac. Chiar suna bine The Blackwater Fever. Asa de bine, ca ma intreb cum dreaq de n-am auzit de ei mai devreme, caci vad ca upload-urile sunt de ceva timp pe yt. https://youtu.be/RRh0QiXyZSk https://youtu.be/7HBQFjoqDYE
×
×
 • Create New...