LauurKennedy Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Salut, am o motocicleta Aprilia rs 125 full power astazi am observat ca atunci cand apas frana fata stopul se aprinde, dar cand apas franta spate nu se aprinde deloc stopul. Va rog frumos pentru un putin ajutor. O seara placuta P.S - Asfalt uscat sezonul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Contactul de la frana fata nu are de a face cu cel spate. Asadar, trebuie sa te uiti la contactul de la frana spate, adica pedala de la piciorul drept. Vezi acolo, ori a iesit mufa, ori contact imperfect, fir intrerupt, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Acum e clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 De regula contactul franei spate e tras de un arc. Care poate fi intins sau chiar lipsa. Ajustarea tensiunii poate fi delicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Sau te duci la un sevice ca trebuie si ei sa traiasaca nu de alta dar daca ai pus intrebarea asta aici esti pe dinafara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Sau te duci la un sevice ca trebuie si ei sa traiasaca nu de alta dar daca ai pus intrebarea asta aici esti pe dinafara. Adevarul e ca daca nu stii cum sa rezolvi o problema, nu ai voie nici sa inveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauurKennedy Postat Martie 14, 2018 Autor Share Postat Martie 14, 2018 Am desfacut astazi toata pompa aia sau cum se cheama a venit si cineva care stia cum sa adjusteze, dar nu .. nu imi face contact unul dintre conectori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauurKennedy Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 Am facut strap intre ei si se aprindea stopul, dar cand apasam frana tot nu mergea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Deci pentru habarnistii incepatori in ale tehnicii, (fara suparare) o constatare are cativa pasi logici. Daca frana fata se regasea in semnalizarea de pe spate inseamna ca atat siguranta de pe ramura respectiva cat si becul sunt bune, urmeaza identificare intrerupatorului pentru partea din spate, verificarea circuitului pana la acest intrerupator prin strapare. Bun, pana aici sunt facuti acesti pasi, urmeaza verificarea intrerupatorului cu un ohmetru iar daca nu merge, dupa posibilitati desfacerea si curatarea lui / inlocuirea. Daca si intrerupatorul e bun dar nu face contact in cupla curatarea acesteia. In cazul in care dupa aceste etape nu se aprinde becul se trece la reglarea actionarii intrerupatorului, de cele mai multe ori se poate incepe cu aceasta verificare. Deci @vlad.alexandru treaba asta ia mai putin decat mi-a luat mie s-o scriu (localizarea defectului) dar nu recomand nimanui care pana acum nu stie acest lucru marunt sa se apuce de reparat motociclete, nu e o rusine, cunosc cateva familii in care spre exemplu ea schimba sguranta ca el nici nu stie unde e tabloul electric. Editat Martie 15, 2018 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Nu ai inteles mesajul, calul batran nu se invata la ham, unele chestii trebuie sa le prinzi de mic, aici e o treaba foarte simpla dar daca umbli cum nu trebuie in instalatia electrica poti inclusiv sa dai foc mobrei, deci nu vad unde e aroganta in sfatul meu de a umbla la ea cine se pricepe. » Post actualizat in 15 Mar 2018 09:39Ps De ce crezi ca s-a bagat algocalminul pe reteta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Las' ca-i hemorzonul la liber! Pt cine are prurit anal sa repare singur la mobra zic. Nici nu stii de unde rasare urmatorul @alexen! Editat Martie 15, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate