fhchth Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 DACA AVETI DE GIND SA TRECETI PRIN BV DATIMI UN SEMNAL LA BASTYBIKES@YAHOO.COM SA NE VEDEM SA VA MAI CUNOASHTEM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 DACA AVETI DE GIND SA TRECETI PRIN BV DATIMI UN SEMNAL LA BASTYBIKES@YAHOO.COM SA NE VEDEM SA VA MAI CUNOASHTEM... Ne vedem la o bere la intrunirea de la Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spooky Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 Ne vedem la o bere la intrunirea de la Brasov? La multi ani si tot ce iti doresti. Ride Safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 presupun ca ne vedem la intrunire eu sper sa pot sa plec de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 5, 2004 Share Postat Iunie 5, 2004 Basty ,este vre-un loc fain pt motociclisti in Brasov?vre-un bar/terasa cu muzica rock/blues,bere nu f scumpa si loc de parcare ? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 ok o sa trec shi eu joi pe acilo am un nipru negru ruginit cu bv 90 bbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate