Sari la conținut

spooky

INACTIV
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de spooky

  1. spooky

    Accident azi - ora 13

    mda, alb cu rosu, capacitate mica parea nu am vazut foarte bine ca erau atatia gura-casca si eu eram cu cascarabeta de masina. B-??-AWE parca.
  2. Pe linia lui 92 cand vi dinspre Balta Alba sa ajungi la Unirii, chiar langa parc nu stiu cum ii zice acum inainte era La Ligheane parca, IORE sau cum dreaq ii zice. Am ajuns cand deja plecase salvarea. Poate stie careva detalii. Nu am vazut decat motorul proptit pe dreapta in niste fiare, probabil ca venea spre Titan.
  3. Parca m-am intalnit cu el la evidenta populatiei, zicea ca alunecase pe vopseaua de la linia continua. Nu stiam ca asa rau a fost. (sper ca de motorul rosu vb , sa nu incurc oalele) Ride Safe
  4. Cand esti conectat la "matrix" ( adica te dai la ea) nu ai timp sa vezi nici soarele, nici macar umbra. De alti motociclisti ce sa mai vorbim. Asa ca mainile pe ghidoane, lasa bezelele pt parcare sau semafor.
  5. spooky

    Tampit Pe 4 Roti

    Ma si voi sunteti slabi, ma nene cum gresesc si vin cu p**a mare da casca jos si f**ei una cu ea peste cap, poate ii vine mintea sau poate ii sare maseaua de minte... tot rezolvi ceva.
  6. Daca mai aveti nevoie de ceva si este mare ca dimensiune, iar timpul nu va permite asta.... NU ezitazi sa imi dati linkul sa il pun la descarcat. Oricand cu placere
  7. Am un manual de cbr 600, il gasesti la: http://ppc.unibuc.ro/motor/ Sper sa iti fie de folos..
  8. http://www.bsaoc.demon.co.uk/ http://www.allenmuseum.com/bsa441.htm http://hem.passagen.se/jojo123/ .... mai gasesti si aici: http://www.google.ro/search?q=BSA+motorcyc...F-8&hl=ro&meta=
  9. Acum am vazut la stiri pe Protv, astept detaliile de la ora 23.00. Un politist a accidentat mortal un motociclist in zona lacului Tei. A murit la 2-3 minute dupa impact. Dumnezeu sa il ierte. Bai fratilor astia sunt imbecili din cale afara.
  10. spooky

    Welcome Bikers

    La multi ani si tot ce iti doresti. Ride Safe
  11. spooky

    Curiozitate ... ?

    Cum se ridica motoarele grele? Tutorial ceva?
  12. Alta la mana este ca arati si marfa intr-un costum, mai misteros, mai interesant.
  13. De unde iau un manual complet de mers pe motocicleta sport.
  14. Chiar nu merge..... Primul "aici" nu vezi deca o poza si restu piticanii in stanga. Al doilea "aici" nu merge.
  15. Honda VFR750 G.Goutier source : Tuning Bike Special Honda (Option Moto 8/98)
  16. spooky

    Azi Trebuia Sa Mor

    Ai avut noroc, ca pe la viteza mare si umbra te paraseste.
  17. Auzi dar un manual pt honda cbr 900, ai idee pe unde pot gasi? mersi mult si ride safe.
  18. Sa inteleg ca ar merita banii, si efortul de a investi in el pentru al face sa mearga bine? Mersi mult de sfat.
  19. Salut, Pe la Pitesti cand faceti o intalnire, sunt destule zone frumoase si care se preteaza pentru o astfel de intalnire ( ma refer acces "asfalt uscat").
  20. Acum am sunat, Erau la trafic pt identificare si cica de pe la 130 face fitze ca scoate fum si da rateuri. Asta de la ce mai este? Oare este terminat motoru tre refacut?
  21. Salut, Probabil ca sunt stupid dar oricum intreb. Ieri mi-am cumparat un motor din madrid de la un magazin second-hand. un HONDA CBR 900 Fireblade din 1998 la 2300 Euro. L-a cumparat o persoana pentru mine dar nu asta conteaza. Are vre-o 45000 km facuti. Dar mi-a zis ca i-a facut proba si cam mananca ulei, si intrebam cam cat ma costa sau ce probleme poate avea. Multumesc mult , P.S. Apreciez orice parere.
  22. Salut, Scuze dar vreau si eu sa vad: http://www.navsource.org/archives/02/027506.jpg Forbidden You don't have permission to access /archives/02/027506.jpg on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.22 Server at www.navsource.org Port 80
×
×
  • Creează nouă...