Admin l.u.v Postat Aprilie 15, 2018 Admin Share Postat Aprilie 15, 2018 Apa? Eu stiu ca se foloseste alcool, un spray de frana etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Merge si apa, dar numai sfintita. Din aia ardeleneasca de >40° Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Apa? Eu stiu ca se foloseste alcool, un spray de frana etc. Inseamna ca nu ai reparat niciodata motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 15, 2018 Admin Share Postat Aprilie 15, 2018 Nu, am vazut pe altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 (editat) Nu, am vazut pe altii. Probabil o faceau din comoditate avand spray la indemana, am vazut pe cineva care folosea WD40. Cu alcool e ok dar cu alte substante cum ar fi cele din spray-ul de frana pot fi periculoase pt motor, daca intra o cantitate prea mare din acea substanta exista riscul unei detonatii care poate fisura cilindrul, segmenti sau canale de piston. Apa e inofensiva iar scopul oricarui lichid folosit este de a etansa pt foarte putin timp zona prin care intra aerul fals iar motorul isi schimba mersul in acea perioada si astfel iti dai seama daca trage aer fals. Editat Aprilie 15, 2018 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Suditu Postat Aprilie 15, 2018 Autor Share Postat Aprilie 15, 2018 Se observa foarte simplu daca mecanicul pulveriza apa peste ele in timp ce mergea motorul, asa se controleaza cel mai usor daca trage aer fals. In afara de asta trebuia sa fie unul din testele standard pe langa bujii/fise/filtre/samd care se fac cand un motor nu functioneaza bine. Dar pwla mea, e grea mecanica... Ce să zic? Grea și pentru cei din service, darămite pentru unul necalificat.. învățăm, învățăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Pai eu vad ca esti mai bun decat mecanicul la care ai fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate