TANTO Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 intentionez sa scot vaca din grajd vineri. daca se usuca, ma duc sambata pana la chiciu (langa giurgiu, la bac) la o saramura sa vad daca i se mai invarte roata. plec pe la 9, max 10, probabil imi iau si familia dupa mine, ei vin cu masina. daca mai sunt doritori ne putem intalni pe autostrada pe la km 20 e o parcare mare fara peco pe dreapta, la 10 sa spunem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 la chiciu (langa giurgiu, la bac) Poate la Călărași. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Martie 29, 2018 Autor Share Postat Martie 29, 2018 da, calarasi, mereu le incurc pe astea doua, cer scuze. » Post actualizat in 30 Mar 2018 17:52am scos magaoaia. am dat si o tura. https://ibb.co/fSOWAS » Post actualizat in 31 Mar 2018 06:01a ramas cu vlad la 11:15 in parcarea de la km 20 (sau asa ceva) pe autostrada, e pe dreapta una mare fara peco. mers de plimbare nu de alergare. la drajna la dreapta pana la chiciu (dupa bacul de silistra). au bors de peste si saramura f buna dar si orice altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate