lil debul Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Salut , dupa cum zice si anuntul , caut un cadru de Mobra , de preferat din Bucuresti. Daca are cineva , sau stiti pe altul care are si nu-i trebuie , anuntati-ma si pe mine , va rog. Tin sa subliniez ca nu-mi trebuie decit cadrul cu bascula , e pentru un custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 (editat) Salut , dupa cum zice si anuntul , caut un cadru de Mobra , de preferat din Bucuresti. Daca are cineva , sau stiti pe altul care are si nu-i trebuie , anuntati-ma si pe mine , va rog. Tin sa subliniez ca nu-mi trebuie decit cadrul cu bascula , e pentru un custom. nu vreau sa te supar...dar CUSTOM din mobra??/ asta e facuta de mine si de custom...acum 3 4 ani--si acum sta in beci plina de praf(CINE SE DA CU EA?? ) nu de alta da-i MOBRA deci...gandestete daca merita...si spor la lucru Editat Ianuarie 14, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 nu vreau sa te supar...dar CUSTOM din mobra??/ asta e facuta de mine si de custom...acum 3 4 ani--si acum sta in beci plina de praf(CINE SE DA CU EA?? ) nu de alta da-i MOBRA deci...gandestete daca merita...si spor la lucru ce are daca e mobra?stiu problemele ei, dar unde e placerea daca nu sa muncesti la motor? ca daia-i mobra eu am minimobra, si am omorat-o de a luat-o dracii si merge ca in prima zi, deci, daca aduni placerea de a munci cu zgomotul pe care il face si placerea ca mergi pe o autohtona => merita lil_debul: daca faci rost de cadru vezi si ce acte are, ca sunt cam greu de gasit astea cu acte...spor la treaba, si schimba odata fb-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 nu vreau sa te supar...dar CUSTOM din mobra??/ asta e facuta de mine si de custom...acum 3 4 ani--si acum sta in beci plina de praf(CINE SE DA CU EA?? ) nu de alta da-i MOBRA deci...gandestete daca merita...si spor la lucru baga te rog o poza cu simsonul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 M-am grabit si nu am precizat. Nu fac custom din Mobra ci din First Bike , ca altu' n-am. Acu,nici ce am eu nu-i vre-o scula,da de oras e beton si e de 110 cc , in 4 timpi. Problema e ca are fata de scuter , desi el practic e motor , are cutie in 4 trepte. Deci caut acel cadru de Mobra , ca sa schimb ceva la scuter , ca ma maninca in ... (cuvint nasol) sa modific. Va astept cu propuneri , va rog , ca vine caldura si nu-l mai desfac in sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 baga te rog o poza cu simsonul tau... de ce??...e off topic da... acu iar e crampotit.......siii nu luati in seama toba,comenziile(mai erau o gramada de detalii de facut)dar m-au prins intruniriele in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 (editat) netu..... acum il choparesc din nou..in principiu o sa ramana la fel dar o sa lucru mult la detalii si finisaje ce voi modifica in plus:furca fata mai lunga si inclinatie mai mare,tobe,comenzi din inox.....etc Editat Ianuarie 14, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 Misto Simsonul , dar fiindca tema discutiei era unde gasesc eu un cadru de Mobra in Bucuresti hai sa revenim la problema. Astept propuneri , chiar nu mai zace o Mobra pe undeva , fara acte si intr-o stare cit mai jalnica , ca sa iau eu cadrul si bascula , doar atit , ca restul il completez singur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate