vik55 Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Buc > Pitesti > cetatea Poenari sa vedem ce a mai ramas pe acolo dupa incendiu . Plecare lejera 9: 30 si mers lejer 180 / 200 . Daca se poate intra si pe Tf vom vedea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Am acelasi drum, doar ca voi pleca de dimineata, probabil pe la 8-8:30. Am de gand sa merg pana unde ma lasa zapada si as vrea sa o iau pe partea cealalta a lacului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 27, 2018 Autor Share Postat Aprilie 27, 2018 Greu cu sculatul dimineata prietene , ma duc pe drumul vechi buc > pitesti . » Post actualizat in 28 Apr 2018 04:45Greu cu sculatul dimineata prietene , ma duc pe drumul vechi buc > pitesti . Daca se mai risca cineva eu la 9: 30 sunt la benzinarie dupa liinile tramvai nu mai stiu ce este,,,,,, petrom / omv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate