M!rra Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 (editat) Inca nu s-a topit zapada bine si incercam noi trasee din Poiana Marului. Distractie si trasee dementiale cate putin din tura de acum o saptamana. Editat Aprilie 30, 2018 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 Foarte foarte tari filmarile si drumetia in sine! Feliciteisan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 cum ar zice englezul : "proper job" poate ca se vedea mai bine in fata daca aveai camera pe piept? sau poate e periculos sa o ai acolo si sa cazi pe ea, stiu eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lebada Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Frumos! Ieri am ieșit și eu pentru prima data pr anul asta dar din păcate la o căzătura mi am dislocat umărul ! Pauza forțată o vreme ! Sezon fain sa ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Mai 1, 2018 Autor Share Postat Mai 1, 2018 multamesc ! sunt multumit deocamdata ca port camera sub cozoroc, e un unghi f bun, am si chestmount dar pt pasajele inguste si abrupte nu prinde bine. iar de cazut nu e problema ca nu se strica. insanatosire "Lebada" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 multamesc ! sunt multumit deocamdata ca port camera sub cozoroc, e un unghi f bun, am si chestmount dar pt pasajele inguste si abrupte nu prinde bine. iar de cazut nu e problema ca nu se strica. insanatosire "Lebada" nu de camera mi-e ca se strica, sa nu te "strici" tu, cazand pe ea. zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate