styuk Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 (editat) " -Mergem de 1 Mai pe la Irina? -Mergem...unde mai sta acum? -La Piatra Neamt! -Blana!!! GO!" Si uite asa am combinat "utilul" cu placutul si am plecam cu motorul sa o vizitam pe Irina... Stiam de cateva drumuri faine prin zona dar am zis sa ma asigur: https://www.unuplusdouaroti.com/ => 17, 7, 6 (la care am renuntat ulterior din cauza starii proaste a drumului), 8 si 53. Si uite asa, a iesit asta: Joi dupa munca, trecut putin de ora 16, eram gata de drum. Cazarea era la Sighisoara; fiind destul de tarziu si nici cerul nu parea sa tina cu noi, am ales cel mai obositor traseu. Autostrada... Mi-a placut in schimb foarte mult ultima pare din drum, Sibiu- Sighisoara. Curbe faine, asfalt perfect dar din pacate si multe localitati. Si pe la 8 si ceva ajungem la cazare. O sa pun doar poze fara sa dau nume (nu vreau sa se ajunga la faptul ca fac reclama si ca fac bani din asta ) ). Daca cineva este curios, sa imi scrie si ii dau linkul locatiei. Se pare ca trebuie sa intoarceti monitoarele daca vreti sa le vedeti oki... forumul, indiferent cum le-as roti eu pe local, mi le "culca" p**$$%%****!!!! Continuarea o sa fie aici: https://jurnaldeghidon.blogspot.ro/2018/05/unu-mai-lung-putin-prin-tara.html ....forumul imi roteste toate pozele si nici nu ma mai lasa sa mai adaug... Partea proasta este ca pe platforma aia nu se pot mari pozele. Pe viitor, o sa caut alternativa.Pentru un Admin, cred ca am prins un bug. Editat Mai 8, 2018 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 (editat) irfanview (cel mai bun program de vazut/redimensionat poze) -> apasat R sau L pentru rotire inspre dreapta sau stanga -> apasat save sau CTRL+S (ales, jpg si compresie ~70 din meniul din dreapta save-ului). Pentru a redimensiona poza pe care o vizualizezi apesi pe CTRL+R Pentru a redimensiona toate pozele dintr-un folder si seta ce rezolutie (sau cu ce procent vrei sa-ti micsoreze) apesi pe B (de la Batch editing) si te joci prin optiuni. test: Frumos traseu! Editat Mai 8, 2018 de shumilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 irfanview (cel mai bun program de vazut/redimensionat poze) -> apasat R sau L pentru rotire inspre dreapta sau stanga -> apasat save sau CTRL+S (ales, jpg si compresie ~70 din meniul din dreapta save-ului). Frumos traseu! ce-i drept, cu un tool nu am incercat, doar cu aplicatia default. Merci de hint! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Casa Cositorarului Boutique Pension Str. Cositorarului nr.8-9, 545400 Sighişoara Excelenta locatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Casa Cositorarului Boutique Pension Str. Cositorarului nr.8-9, 545400 Sighişoara Excelenta locatie ! Yep, fix aceea. Am vrut sa evit discutiile inutile, d-asta nu am precizat. Merci! P.S un singur lucru nu mi-a placut, nu aveau dop la cada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 pai Casa Cositorarului din Sighisoara nu este discutie inutila. nu cred ca ar fi cineva dezamagit de acea locatie si este de recomandat pentru oricine altcineva care nu a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 (editat) Partea a doua este online: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/2018/05/1-mai-lung-putinpartea-iia.html Urmeaza un video scurt cat de curand. Drumuri bune! Editat Mai 9, 2018 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate