ravenshield Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Salut, Trebuie sa dorm o noapte in acea zona. Nu vreau serpi drept colegi. Cine imi zice cum ies din impas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 (editat) booking/ airbnb? totusi vorbim de drobeta turnu severin, exista si cazare scumpa pe acolo? ) Editat Mai 29, 2018 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 29, 2018 Autor Share Postat Mai 29, 2018 (editat) ieftin = ceva de vreo 40 - 50 lei locul cu garantie ca nu sunt serpi. La draq, stau 8 9 ore acolo, atat. N-am nevoie de cearceaf, perna, patura, insecte sau reptile. Editat Mai 29, 2018 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Am ajuns de rasul curcilor! Cerem sfaturi pentru orice (cuvant urat)! Pentru orice! Da o n mama ei de treaba, parca suntem crescuți in pădure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 29, 2018 Autor Share Postat Mai 29, 2018 Cam Negativist privesti. Eu am cerut recomandari. Si poate am crescut la 600km de aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 (editat) Daca iei ce e mai ieftin, mai mult ca sigur vei avea vecini serpi, predatori, velociraptori etc\ cauta pe booking ceva cu recenzii de doamne ajuta si rezolva ti problema in lin acum am vazut ca nu ai nevoie de cearsaf, perne etc Doamne fereste Editat Mai 29, 2018 de Spaceghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Cred c-ar fi fot o idee sa scrii " Cazare GRATIS in zona DTS". Pariez ca erau sanse sa gasesti ceva mai bun decat "ieftina". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 29, 2018 Autor Share Postat Mai 29, 2018 logic ca n-am nevoie ca le iau pe ale mele.) inclusiv cortul. Dar am oroare de reptile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 ahaha eu am inteles initial ca nu vrei "serpi" colegi, ca esti homofob Omule daca vrei sa o arzi pe una pe acolo, te uiti la 100 lei cat e o camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 29, 2018 Autor Share Postat Mai 29, 2018 este numai o oprire in tranzit. dorm si valea mai departe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 29, 2018 Autor Share Postat Mai 29, 2018 Apelul de seara. Care esti din zona din titlu si ai casa cu curte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 lasa mi detalii in PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 La intrarea in Simian, venind dinspre Craiova este un posas in padure pe stinga, cazare la motel si masa, foarte bune si ieftine, drumuri bune. In alta ordine de idei, nu mai intrebati toate prostiile pe site, mai dati si cu nasul de ele, ca doar nu mergeti la pol sau in Africa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 Multumesc. As prefera un camping fara vipere totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate