raul987 Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 se poate adapta racirea fortata dela mobra 50 pe hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 de ce ti-ai dori asa ceva? Eu merg zilnic pe un hoinar si nu am avut probleme cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul987 Postat Iunie 4, 2018 Autor Share Postat Iunie 4, 2018 eu il folosesc pe dealuri :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Parerile sunt impartite. Intradevar eficienta cu care era racit motorul de mobra 50 fata de mobra Hoinar era mult mai sigura si buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 (editat) Eu stiu ca doar pe loc sau la viteze f mici pe caldura mare se incingea Hoinarul. Bine, vorbim de unul care functioneaza cu avans si amestec corect. Sa nu mai zicem de calitatea uleiului de amestec. Am avut ocazia sa pipai motoare CZ de motocros, iar la cele care la care se folosea ulei bun erau cilindri oglinda dupa cursa, in timp ce dupa uleiul romanesc erau vizibile urme de lipiri ale materialelor. Editat Iunie 5, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul987 Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 eu nu am treaba cu avansul ca il reglez la perfect cu ceas comparator bujia e rosie + ca cilindrul are doar 2000km abia o fost facut rodajul in primavara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate