MIHAI VARADERO Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Salut. Propun o mica iesire la bulgari. Plecarea sambata din OMV comuna 1 Decembrie la ora 10 fix. Tinem shumen- varna. Intoarcerea pe dobrich-silistra. » Post actualizat in 06 Jun 2018 07:10Sunt terase ca lumea si mancare foarte buna. Scoici preparate la fel ca la dalboka !!! » Post actualizat in 06 Jun 2018 07:15Suntem pana acum trei motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Adică asta ar fi traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 7, 2018 Autor Share Postat Iunie 7, 2018 Da. dar de la silistra noi o luam spre ruse. Drumul este frumos si liber. » Post actualizat in 07 Jun 2018 07:16Cine vrea la silistra se poate imbarca pe ferry. nu e nici o problema !!! » Post actualizat in 07 Jun 2018 07:17Atentie. Intoarcerea este duminica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Da. dar de la silistra noi o luam spre ruse. Drumul este frumos si liber. » Post actualizat in 07 Jun 2018 07:16 Cine vrea la silistra se poate imbarca pe ferry. nu e nici o problema !!! » Post actualizat in 07 Jun 2018 07:17 Atentie. Intoarcerea este duminica !!! unde faceti stopul o noapte ? Balcik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 7, 2018 Autor Share Postat Iunie 7, 2018 Da. Rezervat o camera la hotel antic si doua la hotel bisser. » Post actualizat in 07 Jun 2018 09:29O sa ajungem pe la ora 14. Nu are rost sa fim prea devreme la hotei. Cazarea este incepand cu aceasta ora. Masa si eventual baie in mare. Duminica facem putina plaja, la 12 eliberam camera si plecam. » Post actualizat in 07 Jun 2018 09:32Si bineinteles vizitarea resedintei Reginei Maria !!! O mica particica din istoria Romaniei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Parca erau inundatii pe la Varna. Mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 Multumim. Au fost inundatii la varna, dar s.au terminat. Ele ( inundatiile).tin doar cateva ore dupa o ploaie torentiala » Post actualizat in 08 Jun 2018 08:04Mult mai periculosi sunt serpii. In mod normal ar trebui sa la scoti dintii imediat. Dar din pacate legea ii protejeaza !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Multumim. Au fost inundatii la varna, dar s.au terminat. Ele ( inundatiile).tin doar cateva ore dupa o ploaie torentiala » Post actualizat in 08 Jun 2018 08:04 Mult mai periculosi sunt serpii. In mod normal ar trebui sa la scoti dintii imediat. Dar din pacate legea ii protejeaza !!! cred ca dintii sunt protejati prin lege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 Ai dreptate. Asa este. Mai bine iti aduci aminte de zilele frumoase cand te jucai cu el prin natura si parea ca niciodata nu o sa te muste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 piton nu alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Ce surpriza placuta, vin si eu. Mihai , dar cu ce viteza mergeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 Eu am deja doua amenzi de radar din bulgaria. Mergem mai incet. Dansului nu ii este frica. Ca are nava !!! » Post actualizat in 08 Jun 2018 16:07Si mai cred eu ca cineva impreuna cu altcineva o sa.mi faca o surpriza maine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 E bine asa, imi era teama ca nu ma pot tine dupa voi cu noua motoreta.Dans nu vine, am vorbit cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate