foxbat Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 cort sau cazare "pe mal" plecare bucuresti ora 9:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Ce traseu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 bucuresti - calarati - bac - apoi ma mai gandesc ( vreau pe la vama nou deschisa). - Shabla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Eu iti recomand sa nu incerci pe la noua vama. Acu o luna si ceva cand am mers la Balcic si am facut pana chiar dupa ce am trecut Dunarea la Ostrov, cat am asteptat la vulcanizare am discutat cu localnicii. Vama are un program extrem de redus, risti sa ajungi acolo si sa nu trebuiasca sa te intorci. Zona nu are acoperire GSM, deci daca patesti ceva e complicat sa chemi pe cineva in ajutor. In al treilea rand bulgarii nu si-au facut treaba, bucata lor de drum este extrem de proasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 thx.atunci..berea de la Silistra si ..drmul ala fain prin paduri si dealuri » Post actualizat in 10 Jun 2018 07:59» Post actualizat in 10 Jun 2018 13:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate