yuk Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 (editat) inca nu am setat suspensiile dupa nevoile mele si vobleaza la viteze mari daca stau lejer si nu incarc fata. Saua este optionala de la ktm dar este degeaba dpmdv, trebuie sa fac ceva, probabil kahedo.In schimb puterea este ceva de neam prost ... golaneala Editat Iunie 10, 2018 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Frumos exemplar. Parca ma bate gandul sa dau la schimb 950-ul pe una din-asta. Daca nu e problema, poti spune un pret? Spor la setari si la zambete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Faina, sa o folosesti cu placere! cum se simte vibratia fata de tenere660? etajarea cutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 ti-ai luat si matale motoreta insfarsit!!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 inca nu am setat suspensiile dupa nevoile mele si vobleaza la viteze mari daca stau lejer si nu incarc fata. Saua este optionala de la ktm dar este degeaba dpmdv, trebuie sa fac ceva, probabil kahedo.In schimb puterea este ceva de neam prost ... golaneala Salut! S-o stapanesti sanatos! Avem si un topic pentru caprita, te asteptam si acolo. /index.php?/topic/733849-ktm-690-enduro-r/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 30, 2018 Autor Share Postat Iunie 30, 2018 Asta are nr, se poate conduce si pe asfalt? Nici s-o cari cu remorca pana unde te dai... nu merge! Nu de alta, dar mi-au mai ramas cateva oase care nu ma dor. )) are 150 kg si merge cu 160» Post actualizat in 30 Jun 2018 21:06 ti-ai luat si matale motoreta insfarsit!!! )) da, da, imi place cum trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 13, 2019 Autor Share Postat Martie 13, 2019 farul original era foarte slab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate