mdaniel001 Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Salut Am un Gas Gas Ec300 din 2008 în 2T și la turnați mici merge normal și când îl accelerez merge întrerup. Nu știe nime care ar fi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 E topicuri pentru aceeasi ragalie. La prima intrare pe forum. Eu zic sa-i dai cu ceva agheasma... Sau ...o fi mai bine sa cauti un service?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdaniel001 Postat Iulie 17, 2018 Autor Share Postat Iulie 17, 2018 Am cerut o parere nu agheasma si prosti de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alberto Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Aer prea mult la Carburator, strange surubul de tot si deschide 2ture-2ture jumate si vezi cum merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdaniel001 Postat Mai 27, 2019 Autor Share Postat Mai 27, 2019 Mersii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate