ChipTavi Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Salutari!Se găseşte prin Bucureşti sau împrejurimi un nene care să desfacă tobe spre a fixa/înlătura chestiile care zornăie înăuntru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat August 4, 2018 Autor Share Postat August 4, 2018 Îi aftermarket pentru motoreta din profil, dar nu scrie producătorul pe ea. Are doar un logo pe care nu-l recunosc, un S. Nu este sudată, ci nituită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat August 6, 2018 Autor Share Postat August 6, 2018 Mulțam de răspunsurile referitoare la cauză, însă lipsește esențialul: unde găsesc meseriașu' care investigheze problema cu propriile mânuțe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat August 17, 2018 Autor Share Postat August 17, 2018 (editat) Pen' că nu mi se pare rezonabil să cer ajutor şi după aia s-o las în aer, revin cu deznodământul.Zgomotul venea din silencer. Carevasăzică, juca în locaşul său chiar dacă şurubul de prindere era strâns corespunzător, atingând toba în capătul opus şurubului. De chestia asta m-am prins înainte să apelez la meşteru' recomandat de Paca prin PM.Ce nu ştiam io, însă m-a lămurit meseriaşu, e că soluţia îi simplă: învelit porţiunea cu care atinge în bandă de teflon (folosită la instalaţii sanitare; cică se transformă în gumă la temperaturi înalte).Între timp am parcurs ~800 km fără să reapară zornăitul. Editat August 17, 2018 de ChipTavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate