Sari la conținut

ChipTavi

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ChipTavi

  1. Noroc, Unde pot găsi arcul de revenire al cablului de ambreiaj?
  2. Ce becuri sunt alea din poza şi de unde pot lua altele? Pe schemă am găsit că-s de 12V, 5W şi au codul 92069-1016. Stie careva soclul/dimensiunile?
  3. Scurtă întrebare: S-a făcut V-Strom 1000 cu ABS până în 2014? Stiu că pe 650 s-a introdus ca opțional în 2007, da' pentru ăl' mare nu am găsit nimic.
  4. Pen' că nu mi se pare rezonabil să cer ajutor şi după aia s-o las în aer, revin cu deznodământul. Zgomotul venea din silencer. Carevasăzică, juca în locaşul său chiar dacă şurubul de prindere era strâns corespunzător, atingând toba în capătul opus şurubului. De chestia asta m-am prins înainte să apelez la meşteru' recomandat de Paca prin PM. Ce nu ştiam io, însă m-a lămurit meseriaşu, e că soluţia îi simplă: învelit porţiunea cu care atinge în bandă de teflon (folosită la instalaţii sanitare; cică se transformă în gumă la temperaturi înalte). Între timp am parcurs ~800 km fără să reapară zornăitul.
  5. Mulțam de răspunsurile referitoare la cauză, însă lipsește esențialul: unde găsesc meseriașu' care investigheze problema cu propriile mânuțe?
  6. Îi aftermarket pentru motoreta din profil, dar nu scrie producătorul pe ea. Are doar un logo pe care nu-l recunosc, un S. Nu este sudată, ci nituită.
  7. Salutari! Se găseşte prin Bucureşti sau împrejurimi un nene care să desfacă tobe spre a fixa/înlătura chestiile care zornăie înăuntru?
  8. Ceva recomandari de un 520, 114 zale, ce va fi folosit pe moto de la profil?
  9. Noroc! Gata, până aici a fost, nu mai ţine treaba, îl dau dracului de fender eliminator şi mă pun pe căutat suport de număr stock, zise el plin de pasiune şi de glod. Însă, oricât de logică ar părea o astfel de opţiune, parcă-mi pare rau să stric aspectul codiţei cu hidoşenia aia. După ceva căutări prin cùrţile chinezilor, dau de chestia asta şi devin din ce în ce mai mai puţin convins că într-adevăr vreau să renunţ la fender eliminator, aşa că vă cer şi vouă părerea: 1. E eficientă drăcia? 2. O găsesc la vreun magazin din RO? E fain şi Ali, da' durează cam 2 luni până ajunge coletul şi n-aş mai vreau tratamente cu nămol în răstimp.
  10. E unul pe OLX. Ceva similar caut şi eu, da' pt. 09-11.
  11. ChipTavi

    AIROH - Discutii Generale

    Dacă-i ştiam modelul, evident că l-aş fi specificat. E vorba de un Airoh, model mai vechi, fiindcă nu mai apare pe site-ul lor.
  12. Pornirea greoaie am rezolvat-o schimbând bujiile şi, cu ocazia asta, s-a descoperit şi o fişă/bobină crăpată, care va fi înlocuită cu ocazia curăţării filtrului pompei de benzină.
  13. ChipTavi

    AIROH - Discutii Generale

    Salutare, Caut acești butoni de prindere pentru că am reuşit să pierd unul şi nu găsesc pe nicăieri. Are cineva pe-aici din întîmplare vreo cască veche sau vreo idee despre vreo soluţie de adaptare?
  14. Nu m-aş băgă la modul de diagnoză că din manual nu înţeleg precis procedura. Presupunând că problemele legate de pornire şi de dat în nas sunt cauzate de pompa de benzină, cum se explică treaba cu uleiul curgând din airbox? Sincer să fiu, aia mă îngrijorează cel mai tare.
  15. După cum am specificat și mai sus, am incercat cu diferite tipuri de carburanti, inclusiv premium, fără rezultat. Ieri am incercat să simulez "datul în nas" de la liniuța 2 folosind kill switch-ul, însă nu pot reproduce comportamentul. De aici trag concluzia că problema n-ar fi neapărat legată de partea electrică. » Post actualizat in 02 Sep 2017 12:18 Astăzi, în timp ce mă pregăteam s-o spăl, am observat că pe partea stângă, probabil din airbox, se scurge o substanţă uleioasă ce nu miroase a benzină. Nivelul uleiului a rămas identic (ochiometric) raportat la schimbul făcut la achiziţionare, acum 2000 km. E cazu' să mă panichez?
  16. Pornire grea înseamnă 5-10 secunde. Bateria e nouă (~3 săptămâni) și se încarcă corespunzător. Nu am sesizat vreo scădere a turației demarorului. Nu înțeleg de ce brusc ar avea o problemă furtunele care conectează rezervorul cu restul drăcoveniilor. Și înainte se făcea presiune în rezervor, dar totuși pornea la rece în ~1 secundă. Idei, păreri?
  17. Salutări din far, Am constatat două probleme la proaspăt achiziționata Kawa ER6 2009-2011, anume: - câteodată, în timpul mersului la turație aproximativ constantă, intră într-o scurtă frână de motor (~1 secundă) și apoi își revine. Când se petrece fenomenul, se un fâsâit scurt. La început am presupus că-i vorba de carburant prost sau nepriceperea mea, însă s-a manifestat de suficient de multe astfel încât am convingerea că problema este de natură tehnică. - de când au mai scăzut un pic temperaturile, pornește greu la rece, cu toate că cald o ia "la sfert". Care ar putea fi cauza? Totodată, menționez că face presiune în rezervor. Nu mă deranjează acest ultim aspect, dar mă gândesc că poate ar avea legătură cu primele două puncte.
  18. Cineva prin zonă cu un kettlemax și o jumătate de oră din timpul liber de împrumut? Am reușit performanța de mi-l uita pe al meu împreună cu spray-ul de lanț acasă, în Teleorman. Între timp mi-am luat alt spray, însă parcă nu mă lasă sufletul (a se citi: portofelul) să cumpăr altă jucărie de cu.rățat lanțul. Evident, mă prezint eu cu lichidele necesare, anume motorină și apă-malț-hamei.
  19. Din punctul meu de vedere, sunt două probleme cu standeru'. Prima e că stau la bloc şi nu prea am spaţiu de depozitate, iar a doua e că nu pot unge lantul pe marginea drumului, ceea ce mi-ar fi util la ture mai lungi.
  20. Salutări din partea unui proaspăt posesor de ER-6F 2009-2011. Cum pot proceda astfel încât să îi montez un cric central? Am căutat model dedicat, însă nu găsesc. Exista altele compatibile?
  21. Nu știu precis ce are, voi constata când o vizionez, însă, dacă batem palma, vreau să fiu convins că primesc toate actele necesare.
  22. Perfect, mulţam. Acum trebuie doar să determin cum arată certificatul de înmatriculare în UK şi dacă trebuie completat/vizat. Nu s-a lovit nimeni până acum de treaba asta?
  23. @XaeL: mulțumesc pentru linkuri, le-am parcurs, însă nu sunt edificatoare. Ce semnificație au următoarele puncte? b ) Fişa de înmatriculare completată cu datele proprietarului şi având viza organului fiscal competent al autorităţii administraţiei publice locale În contextul de la b ), proprietar înseamnă vânzător ori cumpărător? Dacă înseamnă cumpărător, viza organului fiscal este necesară pentru a certifica luarea în evidență ori pentru a se verifica dacă cumpărătorul înregistrează datorii către bugetul statului/bugetul local? c ) Cartea de identitate a vehiculului, în original şi copie; Cartea de identitate înțeleg că se obține de la RAR, printre documentele solicitate regăsindu-se și "documentul de înmatriculare în UE". Ce semnifică acest din urmă document în cazul motocicletelor din UK? 3. Copii ale documentelor care atestă dreptul de proprietate al solicitantului asupra vehiculului; În afară de contractul de vânzare-cumpărare, mai sunt necesare alte documente?
  24. 'nă seara, Dacă doresc să cumpăr o motocicletă înmatriculată în UK, care se află pe teritoriul României, de ce acte am nevoie pentru i) a obține numere provizorii și ii) pentru a o înmatricula definitiv?
×
×
  • Creează nouă...