Jump to content

ChipTavi

Membru
 • Posts

  82
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Kawasaki ER-6F

Recent Profile Visitors

688 profile views

ChipTavi's Achievements

 1. Noroc, Unde pot găsi arcul de revenire al cablului de ambreiaj?
 2. Ce becuri sunt alea din poza şi de unde pot lua altele? Pe schemă am găsit că-s de 12V, 5W şi au codul 92069-1016. Stie careva soclul/dimensiunile?
 3. Scurtă întrebare: S-a făcut V-Strom 1000 cu ABS până în 2014? Stiu că pe 650 s-a introdus ca opțional în 2007, da' pentru ăl' mare nu am găsit nimic.
 4. Pen' că nu mi se pare rezonabil să cer ajutor şi după aia s-o las în aer, revin cu deznodământul. Zgomotul venea din silencer. Carevasăzică, juca în locaşul său chiar dacă şurubul de prindere era strâns corespunzător, atingând toba în capătul opus şurubului. De chestia asta m-am prins înainte să apelez la meşteru' recomandat de Paca prin PM. Ce nu ştiam io, însă m-a lămurit meseriaşu, e că soluţia îi simplă: învelit porţiunea cu care atinge în bandă de teflon (folosită la instalaţii sanitare; cică se transformă în gumă la temperaturi înalte). Între timp am parcurs ~800 km fără să reapară zornăitul.
 5. Mulțam de răspunsurile referitoare la cauză, însă lipsește esențialul: unde găsesc meseriașu' care investigheze problema cu propriile mânuțe?
 6. Îi aftermarket pentru motoreta din profil, dar nu scrie producătorul pe ea. Are doar un logo pe care nu-l recunosc, un S. Nu este sudată, ci nituită.
 7. Salutari! Se găseşte prin Bucureşti sau împrejurimi un nene care să desfacă tobe spre a fixa/înlătura chestiile care zornăie înăuntru?
 8. Ceva recomandari de un 520, 114 zale, ce va fi folosit pe moto de la profil?
 9. Noroc! Gata, până aici a fost, nu mai ţine treaba, îl dau dracului de fender eliminator şi mă pun pe căutat suport de număr stock, zise el plin de pasiune şi de glod. Însă, oricât de logică ar părea o astfel de opţiune, parcă-mi pare rau să stric aspectul codiţei cu hidoşenia aia. După ceva căutări prin cùrţile chinezilor, dau de chestia asta şi devin din ce în ce mai mai puţin convins că într-adevăr vreau să renunţ la fender eliminator, aşa că vă cer şi vouă părerea: 1. E eficientă drăcia? 2. O găsesc la vreun magazin din RO? E fain şi Ali, da' durează cam 2 luni până ajunge coletul şi n-aş mai vreau tratamente cu nămol în răstimp.
 10. E unul pe OLX. Ceva similar caut şi eu, da' pt. 09-11.
 11. Dacă-i ştiam modelul, evident că l-aş fi specificat. E vorba de un Airoh, model mai vechi, fiindcă nu mai apare pe site-ul lor.
 12. Pornirea greoaie am rezolvat-o schimbând bujiile şi, cu ocazia asta, s-a descoperit şi o fişă/bobină crăpată, care va fi înlocuită cu ocazia curăţării filtrului pompei de benzină.
 13. Salutare, Caut acești butoni de prindere pentru că am reuşit să pierd unul şi nu găsesc pe nicăieri. Are cineva pe-aici din întîmplare vreo cască veche sau vreo idee despre vreo soluţie de adaptare?
 14. Nu m-aş băgă la modul de diagnoză că din manual nu înţeleg precis procedura. Presupunând că problemele legate de pornire şi de dat în nas sunt cauzate de pompa de benzină, cum se explică treaba cu uleiul curgând din airbox? Sincer să fiu, aia mă îngrijorează cel mai tare.
×
×
 • Create New...