B.B. Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Am plecat la Mangalia pentru o zi, probleme pe drum cu DR ca de obicei, dar in fine am ajuns acolo si inapoi, a fost frumos, vremea buna, gazdele super OK. In poze: eu, Binox, Silviu, si Daciana, prietena mea.. si gazda.. DINU. acolo Dinu a fost super baiat si mi-a imprumutat Banditul lui ca sa am si cu ce ma plimba. este superb... Dr-ul l-am facut la el la garaj si ne-am intors acasa cu bine.. DR-ul si eu am ajuns la Mangalia... tractat cu funia... este o experienta unica... am cazut o data nu foarte rau .. si apoi era sa cad rau de tot, noroc ca s-a oprit Binox la timp, ca el ma tragea, de fapt bine ca a claxonat Dinu din spate, caci eu calcasem pe funie cu roata din fata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 E permis sa intreb ce necazuri a facut DR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 E permis sa intreb ce necazuri a facut DR-ul? pierdut ulei... calat motor...ca de obicei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 super baieti .....aventuri.........imi place.....asa e frumos ......ai ce povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 iara ,adica iaraa ai dat naiba motoru ,ce sa intamplat cu el ca incepi sa ma sperii ,iai terminat setul ?povesteste mai pe larg ca si eu am dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 iara ,adica iaraa ai dat naiba motoru ,ce sa intamplat cu el ca incepi sa ma sperii ,iai terminat setul ?povesteste mai pe larg ca si eu am dr Dr-ul merge, stai linistit... daca ai grija de el e bine. Detalii pe Service - caut ax cu came cu pinion cu tot... aici masuram camele... in asteptarea funiei suparat.... si trei caluti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate