Redresor Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Va salut, 1. Sunt in procesul de punere in funcțiune a unui Hoinar. Nu gasesc cablu original. Are cineva poze cu unul de IJ? (pe net găsesc doar poze generice). Dacă are nucile mai mari nu e neapărat problema, se pot lua la pila. Mai mult ma intereseaza sa aiba camasa cu grosime in jur de 7,5mm. Detalii aici: /index.php?/topic/754180-diverse-hoinar/?p=4483436 2. Mai aduce cineva piese de rusești? Cand aveam Voshod am vb de cateva ori cu Gașpar. Nu prea se pricepea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmar775 Postat Septembrie 1, 2018 Share Postat Septembrie 1, 2018 Salut,incearca pe: Piesedrujba.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Va salut, 1. Sunt in procesul de punere in funcțiune a unui Hoinar. Nu gasesc cablu original. Are cineva poze cu unul de IJ? (pe net găsesc doar poze generice). Dacă are nucile mai mari nu e neapărat problema, se pot lua la pila. Mai mult ma intereseaza sa aiba camasa cu grosime in jur de 7,5mm. Detalii aici: /index.php?/topic/754180-diverse-hoinar/?p=4483436 2. Mai aduce cineva piese de rusești? Cand aveam Voshod am vb de cateva ori cu Gașpar. Nu prea se pricepea.... Lasă-mi un SMS după ora 18 ( 0763 700 222 ) și o să rog un cunoscut să măsoare și cablul de Hoinar și pe cel de IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate