Moshu79 Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Salutare natiune! Detin un GSX600F din 2004. Asi dori sa ii montez un set de crash paduri, dar din pacate nu am rusit sa gasesc pe nicaieri prin Romania asa ceva. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin.urda Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Nu cred ca o sa gasesti crashpaduri dedicate pentru modelul asta.. Va fi nevoie sa adaptezi unele, cu prindere direct pe sasiu. Asa le am eu.. Presupun ca e o gaura data in traversa aia.. https://i.imgur.com/LdMZoAU.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moshu79 Postat Septembrie 4, 2018 Autor Share Postat Septembrie 4, 2018 Mda, dar parca nu asi gauri totusi sasiul...Iti dai seama ca la o cazatura ai toate sansele sa il indoi si s-ar putea sa fie paguba mai mare decat niste carene sparte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Da-i un mail lui Dili (spares@dillypoint.ro), vezi daca are sau daca iti poate aduce unele dedicate. Editat Septembrie 4, 2018 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moshu79 Postat Septembrie 4, 2018 Autor Share Postat Septembrie 4, 2018 Ms colegu'. I-am scris asta seara, poate am noroc » Post actualizat in 06 Sep 2018 15:58Mi-a raspuns intr-adevar la mail...dar omul asta este frustrat rau de tot. Un nesimtit.--va povestesc si de ce-- Varianta de crashpaduri pe care mi-a dat-o este super ok ca si pret, insa mie personal imi par cam scurte (toata lumea stie ca GSXF-urile au carenele si semnalizarile mai voluminoase). I-am dat omului telefon sa ma asigur ca totul este ok si sa fac comanda..bai frate si incepe asta ca ce eu sunt mecanic sa am pareri, ca el nu sta de vorba decat cu mecanici si pe lucruri concrete nu pareri. La un moment dat, plictisit am incheiat conversatia. Asa este nu sunt mecanic si nici alti colegi de aici de pe forum nu sunt, asta nu inseamna ca nu avem voie sa punem o intrebare....Bai sa ne fie rusine,,nu suntem mecanici..nu avem voie sa punem intrebari si sa ne spunem parerea sa mai vad eu vreunul ca isi da cu parerea direct la tipul asta va trimit » Post actualizat in 06 Sep 2018 19:03http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=3247_5181&products_id=6797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin.urda Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Destul de scurte sunt si ale mele, si chiar si-au facut treaba o data.. Am scapato in timp ce faceam o intoarcere la 180 de grade pe asfalt cu ceva pietris si a picat fix in crashpadul de pe dreapta.. Nici crahpadul nu s-a rupt, nici cadrul si nici carena nu a fost atinsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate