Jump to content

Showroom Timisoara


Karlos12
 Share

Recommended Posts

Cred ca a mai fost o discutie de genul acesta pe aici, nu cred ca ai prea mari sanse sa gasesti asa ceva pe la noi prin Romania, cel mai bine mergi mai spre vest unde sigur gasesti, iar daca ai si banii necesari vei pleca cu motocicleta dorita de acolo. Un exemplu este langa Stuttgart, au peste 1000 de modele acolo aranjate frumos in hale pe marca si model, https://www.limbaecher.de/sommerfest/oldtimertreffen-2018.html

Link to comment
Share on other sites

Eu nu inteleg de ce trimiteti oamenii in Germani si Ungaria.. si la noi exista. De exemplu Oradea are salonul BMW, la Cluj ai Yamaha, ai la COC motors uzate, la Gherla MotoMus sa nu zic de Sebes unde este Motoboom cu de toate, la Bucuresti ai aproape de toate.

In prima faza decide-te ce tip de motor vrei sa iei sau ce-ti place si dai drumul la google.....

Link to comment
Share on other sites

mersul la unguri 'e veche' (am fost si eu,si o sa mai merg) cel putin pentru pistoane,cuzineti,ba chiar si pentru cromari,mai nou merge lumea si la doctori.

 

sa te intreb oare de ce ..?

 

sigur ai raspunsul ;)

Link to comment
Share on other sites

Eu inteleg si asta dar hai sa luam un pic altfel. Daca noi, consumatorii nu mergem in magazine locale si nu sustinem, patronii nu o sa aiba bani sa angajeze un om bun si ramane cu unu mai prost la care o sa ai experienta proasta ca nu stie...

 

Pe bune? Unde ai invatat business?

Link to comment
Share on other sites

Patronul roman oricum tot nu va risipi pe angajati, dotari etc, isi va creste doar propria bunastare! Cel mai bun exemplu in acest sens e gogomobile bavaria. Intr-o tara cu apa calda principiul enuntat de @freedom functioneaza.

Edited by john17
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Patronul roman de show room moto nu are din ce trai in RO. Motociclete noi se vand in numar neglijabil, service isi fac aproape toti acasa sau la cunostiinte. Deci din ce sa tina un showroom?

Pe de alta parte, daca ar fi in RO service/ showroom moto, tot nu m-as duce. Prea multe talharii au fost in service auto. Eu la toate motoarele si masinile le fac service la szeged sau budapesta, asa stiu sigur ca nu sunt inselat, totul e transparent.

Apropos, tot din HU/DE am facut toate achizitiile, de aici poti lua oricand petarde cosmetizate...asta e tara in care traim.

So long...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...