vladvalah Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 (editat) am mare nevoie de boltzul cu resort care intinde lantul de distributie la bmw f650 din `94.......si parghia exterioara de la ambreiaj(sau ma rog cum s-o numi)....cine are ? cine ma poate ajuta si cat costa?.....sau daca ma puteti indruma ....sa comand de la bmw...din tara daca este vreo reprezentanta ...sau din afara.....o adresa ceva......va multumesc.....si nu ma lasati ......multa bafta PS: am bagat si foto ca sa fiu mai explicit Editat Ianuarie 15, 2007 de vladvalah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 pai ia vezi la automobile bavaria - reprezentanta oficiala bmw in romania - am auzit ca se misca bine cu piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 pai ia vezi la automobile bavaria - reprezentanta oficiala bmw in romania - am auzit ca se misca bine cu piesele o adresa de net ....un mail...cevade ajutor se poate? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) depinde de unde esti.... adica din ce oras esti... http://www.bmw.ro/frameset_static.asp?Sect...vices_retea.asp Editat Ianuarie 16, 2007 de duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate