syserror Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 daca aveti nevoie de orice pentru scuterele voastre nu ezitati sa imi trimiteti un mesaj. de la set motor pana la cauciucuri, tuning... toate aduse din italia si japonia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 am envoie de Multivar Racing Variator de la Malossi pt Peugeot,cat ma costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 un set de 80cc pt un Aprilia Sr 50 cu racire pe lichid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Salut , Un cablu de kilometraj pentru Honda Bali din 1993. Merci! Si ce alte piese mai ai pentru acelasi scuter( placuta de frana disc fata...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 salut! am mare nevoie de piese pentru un DNA 50; cat costa carena fata cu tot cu far,un contact nou,aaa si daca ai vre un material pentru sa, ca mi a fost taiata sa ua, semnalizatoarele de pe fata ; si ce accesorii mai ai?cam atat, cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 hai ma ne mai dai vre un semn de viata!!!!!!!!!! Eu unu vb serios chiar am nevoie de piesele de mai sus si vreau sa stiu pretu' !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate