anonymous Postat Septembrie 15, 2018 Share Postat Septembrie 15, 2018 Salutare! In stilul turei de duminica trecuta, eu si cu inca un amic, Stefan, vom bifa acest traseu virajat, duminica. Plecarea ~ h7.30 din Bucuresti. Moto: f4i si f4i, race-ready. Sunt invitati sa ni se alature in aceasta tura riderii pasionati de aplecat pe viraje, cu un stil de mers rapid, dar disciplinat, si cativa ani buni de experienta. Se va merge in ritm sustinut stil 'Niko', cu opriri scurte, doar pt strictul necesar si popasuri acolo unde chiar e cazul. Avand in vedere ca pe Transfagarasan e cam rupt, nu se va merge chiar asa de tare in aceasta tura. Sa aveti o saptamana faina in continuare si..asfalt uscat! » Post actualizat in 15 Sep 2018 19:41Ne intalnim la Rompetrol Otopeni (cativa km dupa McDonalds) maine dimineata la 8am. » Post actualizat in 15 Sep 2018 19:42Vremea se anunta buna pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 15, 2018 Share Postat Septembrie 15, 2018 Ne vedem la benziarie în Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 16, 2018 Autor Share Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Srie cineva care mai e starea drumului dintre Sighisoara si intrarea spre Transfagarasan? Editat Septembrie 16, 2018 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 Daca mergeti pe Cartisoara - Sibiu - Medias - Sighisoara, drumul e bun si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Lamuriti-ma si pe mine ce e cu "Niko" asta! Am inteles ca se merge tare si "cu genunchiul jos", dar nu pricep la ce se refera termenul. Editat Septembrie 16, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 niko = the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate