Sari la conținut

HondaRider

Membru
  • Număr conținut

    193
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Yamaha TDM 900
  • Numar Moto
    CJ
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda NX650, Yamaha TDM 900
  • Interests
    Moto&Rock

Vizitatori Recenți Profil

1.224 citiri profil

HondaRider's Achievements

  1. Nu te incalzeste cu nimic stiu, dar daca ar fi parale te-as scapa eu de el. Bafta cu vanzarea, fain fain motorul!
  2. Vin cu o intrebare legata de handguard-uri, am vazut modelul Polisport Nomad si as vrea sa intreb daca il are cineva? https://linsonmoto.ro/predpazitel-za-kormilo-polisport-nomad-black?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA5L2tBhBTEiwAdSxJX7yJIW-5OYwjU6qBTQWpPewEaD52eZicw9T97MHWn6h9NjNM3HfPkBoCBQAQAvD_BwE Din cate vad e un upgrade de la modelul Sharp despre care stiu ca s-a mai discutat aici. Ma intreb cum e cu montajul si daca se potriveste pe TDM 900? Ar trebui sa ma orientez la alt model? N-as vrea sa comand si sa-l trimit inapoi sau sa-l tin sa adune praf acasa. Multumesc.
  3. Revin cu un update legat de starea drumului, am fost ieri si poate ajuta pe cineva. Drumul e foarte bun pana la Grosii Tiblesului, care a fost inchis datorita conditiilor de iarna. E inchis pana in martie, nu se poate circula pe el. Am facut o ocolire pe la Copalnic Manastur, Cavnic, Barsana si am ajuns in conditii foarte ok. La retur am venit pe varianta Bogdan Voda - Sacel - Beclean - Cluj, drumul perfect si pe aici. Daca cineva merge dinspre Cluj in Maramuresul Istoric in perioada asta, as recomanda varianta Beclean - Sacel - Bogdan Voda, etc, e cea mai rapida avand in vedere faptul ca pe la Grosii Tiblesului drumul e inchis. Cele bune!
  4. Iau ruta pe la Gâlgău, Tg. Lăpuș .. etc. Mulțumesc de ajutor, băieți!
  5. Salutare! Am de facut un drum de la Cluj la Botiza in MM. Google Maps imi da prima variantă Tg Lăpuș - Botiza ca traseu. Cum e starea drumului până acolo? E asfalt peste tot, se circulă ok sau mai greu? Mă sfătuiți sa iau traseul ăsta sau sa încerc alta rută? Mă intereseaza să ajung cat mai repede și în condiții cât de bune posibil. Mulțam fain!
  6. Salutare, caut si aici ca in alte parti nu am gasit: Inchiriez 2 zile/saptamana un loc de parcare auto in zona The Office (Scortarilor, Buftea, etc). Lucrez in zona si la parcarea primariei nu gasesc loc la orele la care ajung. M-ar interesa un loc de parcare contra cost pentru auto pe care sa-l ocup saptamanal in zilele de marti si miercuri, in orele de program (8-9AM pana la 17:18PM). Daca aveti sau stiti pe cineva dati-mi de stire! Nr contact in PM. Multzam fain!
  7. HondaRider

    iernat moto

    Salut, posteaza pe Facebook, Comunitatea moto Cluj Grup CMC, sigur iti gasesti. Daca nu, s-au anuntat deja MyMoto si Motomus ca tin motoare la iernat contra cost, cam 100-150 de lei/luna, nu mai retin exact.
  8. Salut! Mă interesează să cumpăr un cauciuc nou pe marca și dimensiunile din titlu. Am înțeles ca e scos din producție la dimensiunea asta și nu am reușit să găsesc. Da-ți un semn aici sau PM daca aveți sau știți unde aș putea găsi. Mulțumesc.
  9. Daca nu e prea tarziu am o recomandare: https://www.aliexpress.com/item/32846746644.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802CydHd9 Le-am pus sezonul asta pe TDM si sunt multumit, nu afecteaza incarcarea si imbunatatesc vizibilitatea pe timp de noapte fara sa deranjeze traficul din sens opus (depinde cum le reglezi). Neavand instalatia de fabrica am comandat tot sistemul cu releu si buton si sunt multumit dupa un sezon de drumuri cu ele. Desi in anuntul de acum vad ca nu mai scrie nimic legat de certificare EU, au venit cu E-mark pe ele si teoretic sunt legale. Poate mai nou vanzatorul asta nu le mai face pentru EU. Oricum gasesti pe aliexpress acelasi model cu certificare (E9 e-mark) cam la acelasi pret. Nu stiu de ce nu pot copia link-ul dar anuntul arata asa:
  10. Pentru unele piețe, Italia de ex, s-a vândut TDM și fără ABS după 2005 pentru ca probabil avea un preț mai atrăgător.
  11. Am si eu o intrebare legata de racire. La temperaturile astea de peste 30-35 de grade am observat ca termocupla nu reuseste sa raceasca destul ca sa decupleze. Daca plec din parcare sau la temperaturi mai normale raceste si decupleaza fara probleme. Se intampla asta doar cand porneste termocupla in parcare si motorul sta. (Pot fi ipohondru eu dar mi se pare ca nu se aude cum lucreaza decat ft slab). Anii trecuti nu mi s-a intamplat dar nici nu tin minte sa fi mers atat in oras pe temperaturile astea ca acum. Ar fi cazul sa ma gandesc sa o schimb?
  12. Felicitări pentru permis! Fiind supus intemperiilor pe motor n-ai cum sa te ferești de zgomot ca într-o mașină. Cum ziceau colegii mai sus dopurile sunt o soluție ft bună iar la bugetul tău cred ca poți găsi căști de calitate. Ideea e sa te informezi și sa mergi la magazine sa probezi, dacă ai posibilități în zona ta.
  13. Depinde ce vrei sa faci ca motociclist și depinde și de casca. E cel mai bine sa probezi și sa cauți review-uri înainte sa faci o investiție. Mie îmi place flip-ul pentru touring și pt oraș. Depinde de tine, orice îți iei sa îți placă și sa te simți în siguranță că până la urmă tu dai banii pe ea.
  14. Recomand și eu dopurile, cresc nivelul de confort.
×
×
  • Creează nouă...