marauder Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 azi mi-am rasfoit pozele de la intilnirile 2006..si..unele au fost mai faine,altele mai putin faine... si uite asa mi-a traznit ideea ca nu ar strica sa-si puna fiecare mintea la contributie,sa scoata o sugestie cu ce ar trebui sa fie la cele din 2007....nu ma refer la locatii sau cine sa vina sa cinte,sau alte kestii de genul asta... de exemplu...din propria experienta....mie mi-ar placea ca la intilniri sa fie 1 furtun (sau mai multe) cu apa..sa imi pot spala moto...ca la drum lung,se cam murdareste..si daca mai ai norocul sa treci fie prin ploaie,fie prin zone prafuite,te-ai scos...deci..posibilitatea de a-ti spala moto (furtun si/sau galeti cu apa si burete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 WC-uri decente si daca se poate un dus...daca nu,atunci macar un furtun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) si haleala baieti...ca pe unde te am fost am dat peste un gratar sau doua unde era aglomerat si nici nu avra mare lucru... si dupa citeva beri cu coniac nu mai poti iesi sa minci in alta parte Editat Ianuarie 16, 2007 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 azi mi-am rasfoit pozele de la intilnirile 2006..si..unele au fost mai faine,altele mai putin faine... si uite asa mi-a traznit ideea ca nu ar strica sa-si puna fiecare mintea la contributie,sa scoata o sugestie cu ce ar trebui sa fie la cele din 2007....nu ma refer la locatii sau cine sa vina sa cinte,sau alte kestii de genul asta... de exemplu...din propria experienta....mie mi-ar placea ca la intilniri sa fie 1 furtun (sau mai multe) cu apa..sa imi pot spala moto...ca la drum lung,se cam murdareste..si daca mai ai norocul sa treci fie prin ploaie,fie prin zone prafuite,te-ai scos...deci..posibilitatea de a-ti spala moto (furtun si/sau galeti cu apa si burete) timisoara 2005 (TRUST MC.).....apa, furtun, sapun si......"spalatoreasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Da,mancare mai variata.la bv am gasit numai mititei.Un carnacior,o costita,o puplita de pui...ce bine suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate