hypnotech24 Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Salutare, stie cineva o vulcanizare moto in sibiu? Nu sunt de aici si am un cui infipt in cauciucu de pe spate.. Mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Mergi la orice vulcanizare, stiu baietii ce au de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Octombrie 4, 2018 Autor Share Postat Octombrie 4, 2018 Nu vreau șnur, am mai avut si fasaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Daca e pus ca lumea nu fasaie! Am gasit unul intr-o opinca, mai avea f putin pana la panza, ramasese subtire cat anvelopa de la salteaua pneumatica. Omul luase moto asa, a mers vreun an pana i-am inlocuit gumele si zice ca nu pierdea presiune. Cum insa in Sb sun multi motociclisti, mai ales "de padure", mi-e greu sa cred ca nu gasesti rezolvare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Daca stii sa dai roata jos mergi pe Str. Scoala de Înot si te ajuta. Daca nu mergi vis a vis de Unimat in Selimbar si e mecanic moto acolo care iti poate da roata jos. Pe urma iei un taxi si tot pe scoala de Inot ajungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Octombrie 4, 2018 Autor Share Postat Octombrie 4, 2018 Asta e problema.. O cheie de 24 si un stander moto.. Dar ma rog, daca nu exista in tot sibiu asa ceva ii pun șnur si asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate