superbec Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Care peliculă de ulei? Pistonul e la punctul mort superior, fix unde începe/se termină cilindrul, supapa de evacuare e deja deschisă (avansul) și presiunea aruncă cam tot amestecul afară. Neavând explozie, nu văd ce ar împinge stropul de benzina pe lânga segmenți... linisteeee bah taranilor , nu vedeti ca tovarasu injiner se screme ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Șii ții neapărat să culegi ce iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Care peliculă de ulei? Pistonul e la punctul mort superior, fix unde începe/se aretermină cilindrul, supapa de evacuare e deja deschisă (avansul) și presiunea aruncă cam tot amestecul afară. Neavând explozie, nu văd ce ar împinge stropul de benzina pe lânga segmenți... stai ca acu' am vazut... hmm, deci daca nu e scantee nu se misca pistonu'? e sistem deala cu ... biela independenta? din gama mers cu masina cu probleme tehnice recordul meu ar fi: am venit acu' 2 ani parca de la mare de rev cu garnitura de chiuloasa piscata intre cilindrii din mijloc... pierdut cam jumate de putere, avea un sunet ff ciudat masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate