alectronic Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Cumpăr MELC de vitezometru pentru Mobra 50s... sau care se potrivește, știu că au existat și biciclete pentru aerobic cu melc de vitezometru... deci caut orice melc de vitezometru, numai să se potrivească pe roata/butucul de Mobra 50s, reply aici sau PM... mulțumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCMISU Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Gasesti pe olx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Ianuarie 2, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2019 La 06.12.2018 la 12:47, MCMISU a spus: Gasesti pe olx ...dacă mi-l și arăți tu.... CAUT în continuare așa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 5, 2019 Share Postat Ianuarie 5, 2019 La 05.12.2018 la 16:09, alectronic a spus: Cumpăr MELC de vitezometru pentru Mobra 50s... sau care se potrivește, știu că au existat și biciclete pentru aerobic cu melc de vitezometru... deci caut orice melc de vitezometru, numai să se potrivească pe roata/butucul de Mobra 50s, reply aici sau PM... mulțumesc mult! lasa-mi un nr in privar si iti timit poze pe whats up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Nu cred că voia să i se arate poze......ci anunțul de pe OLX cu melcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate