Bogdan Serban Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Salutare tuturor,, De curand mi-am cumparat un scuter Yamaha Majesty YP-180 din 2003 si tot caut manual de reparatii. Din pacate nu am gasit nimic. Ce am gasit este manualul utilizatorului. Pe mine ma intereseaza, daca exista, acel manual ce imi arata cum sa regleaza carburatorul, cum sa desfac motorul, cupluri de strangere, samd. Ma puteti ajutat voi, va rog frumos? Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Vezi pe manualedereparatie.info, daca mai exista site-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Serban Postat Ianuarie 4, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2019 Nu e, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarabel Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Salut! Nu stiu daca o sa gasesti manulul de reparatii pentru modelul tau dar pentru Majesty-ul 125/150 cc se gaseste destul de usor pe net, am inteles ca la majoritatea pieselor sunt identice, inclusiv la carburator. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Serban Postat Ianuarie 4, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2019 Am gasit ceva ceva. Imi poti da un sfat/link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Serban Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2019 Am gasit ceva interesant http://www.majestyclub.hu/index.php/majesty-modellek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Serban Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2019 Un manual interesant in limba franceza pentru 125cc. Nu ma lasa sa uploadez pdf. Daca doriti da-ti email la serbanb2003@yahoo.com Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate