MirceaB Postat Mai 27, 2019 Autor Share Postat Mai 27, 2019 Acum 3 ore, einstein1984 a spus: la 15 km pe zi mergea si o bicicleta, era si mai sanatoasa. De acord cu tine in ceea ce priveste sanatatea, insa nu pot duce pe bicicleta toate produsele si in plus sunt presat si de timp, deoarece am in fiecare zi doar doua ore in care trebuie sa onorez comenzile, indiferent cat de multe sunt. Acum 2 ore, JUST4TNT a spus: Da , cum sa nu ! E sanatos sa pedalezi prin Bucuresti sa faci livrari , te umpli de aer curat . Spre norocul meu, nu fac livrari in Bucuresti ci intr-un orasel de provincie mult mai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Acum 4 ore, einstein1984 a spus: ce ecartament ? are 2 roti pe punte si nu vad eu? Pai nu vezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate