TWD.Grig Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 (editat) Salutare ! Am pus ochii pe o masina de la un parc auto din Londra si as avea nevoie de un pic de ajutor din partea cuiva care locuieste in apropiere. Problema e ca nici nu stiu exact cum se procedeaza la achizitionare si persoana contactata de mine cu privire la transportul pe platforma mi-a spus ca nu se baga. El doar merge, ridica masina si mi-o aduce. Daca e cineva dispus sa ma ajute, contra cost, evident, astept PM. Multumesc ! Editat Februarie 23, 2019 de TWD.Grig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Noul proprietar trebuie sa fie o persoana cu domiciliul in uk, deoarece v5c ul (cartea masinii) vine la adresa respectiva in maxim 3 saptamani. Fictiv vorbind, se poate rezolva cu cineva de incredere. Din cate stiu si am auzit, ai nevoie de cartea completa la inmatricularea in Ro,deci mare grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 Achiti masina prin Paypal sau transfer bancar si transportatorul se duce si o ridica. Nu trebuie nici o adresa de UK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate