Nicku_R Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Va salut, Pentru ca recent am inceput sa ma deplasez spre munca cu un maxi-scuter mi-am dat seama ca mi-ar placea sa ies si la ture cu el, in loc de motocicleta. Asa ca propun o plimbare spre munte, din Buc, un Siriu cu intoarcere pe Cheia, stabilim data de comun acord, sa vedem cine vrea sa participe. Utilajul meu e un kymci Xciting de 300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Alo, domnu....te-ai lovit la noptiere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Aprilie 24, 2019 Autor Share Postat Aprilie 24, 2019 :)) deloc, as vrea sa fac o plimbare de admirat peisajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 se poate si mai rau de atat pe la pagina 2 incepe nebunia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate