GiovaniMgf Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Buna ziua, Am un motocross nitro de 150 cm si am o problema cu aceasta. La relanti merge perfect fara nicio problema insa in momentul in care o accelerez se ineaca si ii moare motorul. Aveti vreo idee ce problema ar putea avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 (editat) Curățat carburatoare? Eventual un reglaj. Editat Mai 8, 2019 de Deadpool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 La 07.05.2019 la 13:19, GiovaniMgf a spus: Buna ziua, Am un motocross nitro de 150 cm si am o problema cu aceasta. La relanti merge perfect fara nicio problema insa in momentul in care o accelerez se ineaca si ii moare motorul. Aveti vreo idee ce problema ar putea avea? Si eu am aceeiasi problema cu motorul rece la un Hornet 600, 2000. Cred ca e de la carburatoare, trebuie curatate si sincronizate. Nu au fost curatate de mult si treaba asta se intampla doar in ultima vreme. Dupa curatare revin cu concluzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate