Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 am niste carene de rg 250. dar n-am parbriz. de unde pot face rost de unul? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 eu mi l-am facut in bucuresti. mi l-au facut pe loc, a durat aprox o ora. daca ai drum pe aici cu mobra te duc la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 multumesc frumos! deocamdata mobra e in casa, trece printr-un proces de reconditionare si schimbare a motorului! dar prin martie cel tarziu cred ca e gata! informativ, cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 100 ron, dar nu am negociat caci ma grabeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 aaa! e bun! nici eu nu as fi negogiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 mai sterssule... amu ti-ai luat suzuki rg? kawasaki-ul ce mai face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 mai sterssule... amu ti-ai luat suzuki rg? kawasaki-ul ce mai face? A intrat in perioada de hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 mai sterssule... amu ti-ai luat suzuki rg? kawasaki-ul ce mai face? nu mi-am luat erge! doar am niste carene de rg pe ij! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 sa inteleg ca mai exista un suzuki RG in afara de al meu in jud galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 a zis ca are carene de RG doar, pe un IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 dar si carenele trebuie sa vina de pe un RG, nu? deci trebuie sa fie unul in apropiere, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 respectivele carene numai eu le stiu de cel putin 8 ani. separate de rg, au fost luate cu gandul de a fi puse pe ij dar nu au mai fost puse! datorita minunatelor conditii de stocare parbrizul s-a spart. au fost intr-un loc unde toate se aruncau claie peste gramada! bine ca nu s-au bulit carenele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 da. am inteles. sa pui poze cum arata suzij'u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 o sa pun in curand, trebuie sa ii vopsesc cadrul mai intai! ce ziceti de un portocaliu fosforescent? la fel si rotile? si carenele un albastru deschis! nu stiu cum dreq se numeste nuantza dar e faina rau de tot! ea acum e bleumarin cu rosu. si in acte e bleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 o sa pun in curand, trebuie sa ii vopsesc cadrul mai intai! ce ziceti de un portocaliu fosforescent? la fel si rotile? si carenele un albastru deschis! nu stiu cum dreq se numeste nuantza dar e faina rau de tot! ea acum e bleumarin cu rosu. si in acte e bleu Dar de un roz ce zici?? Nu crezi ca te prinde?? Mai bine incerci albastru cu negru, albastru cu galben; albastru cu o nuanta de orange dragutza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 bine, orange fosforescent! vreau sa sara in ochi, nu neaparat sa arate bine ca si contrast! vreau sa fie vizibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 bine, orange fosforescent! vreau sa sara in ochi, nu neaparat sa arate bine ca si contrast! vreau sa fie vizibil! Sa fie vizibil...mai bine te colorezi tu si ai sa te vezi dar nu strica motorashul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate