john17 Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Țin minte cum m-au pus ăia de la defunctul adas prin anii '90 să mă duc cu mașina reparată și ușa pe care o înlocuisem la birourile lor de la "coada calului" (în spatele statuilor de la Universitate pt cine nu știe). Am cărat ușa lovită pe scări până la et 2 parcă, s-au uitat și au zis "mulțumim, o puteți lua". Dar le-am lăsat-o kdo în birou. Comparația cu scorurile din UK nu știu dacă își are rostul, oricum asigurătorii fac profituri mari și în Ro, însă când ajungi la mâna lor te fwt de parcă ți-ar da ceva gratis... Dacă trag linie și socotesc numai cât timp am pierdut pe drumuri la ultimul incident cu conserva ajung la concluzia că aș fi fost mai câștigat dacă o reparam din prima pe banii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iulie 25, 2019 Autor Share Postat Iulie 25, 2019 1 hour ago, john17 said: Dacă trag linie și socotesc numai cât timp am pierdut pe drumuri la ultimul incident cu conserva ajung la concluzia că aș fi fost mai câștigat dacă o reparam din prima pe banii mei. Ionuț, cred că și în cazul meu, dacă aș cuantifica timpul și nervii consumați nu aș ieși câștigat. Eu am fost o dată la poliție, de patru ori la service (dus motocicleta, luat motocicleta înapoi pentru constatare, dus din nou pentru reparat, ridicat la sfârșit), o dată la Romexpo pentru constatare, o dată la sediul Omniasig în Dorobanți să depun factura și să completez cererea pentru a-mi recupera banii. Fiecare chestie din asta a însemnat pentru mine o zi în care, chiar dacă am fost în concediu nu am putut planifica nimic altceva. Cel mic a fost de două ori la poliție și o dată pe Olteniței, la capătul tramvaiului, pentru constatarea după reparație. Plus telefoane, mesaje text și WhatsApp și mulți nervi. Pentru asta nu ne-a plătit nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate