moska2004 Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Salut, Imi puteti recomanda, un service moto in München unde as putea vorbi cu un mecanic roman? Tocmai am schimbat kitul de lant inainte sa aduc motocicleta(pe platforma) in Germania, iar cei de aici vor sa-l inlocuiasca pe motiv ca e prea uzat! L-am folosit cam 250km Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 L-ai schimbat tu sau ti l-au schimbat altii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moska2004 Postat Iulie 4, 2019 Autor Share Postat Iulie 4, 2019 La un service moto, in Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 (editat) Pai atunci mergi pe mana nemtilor, inseamna ca moldovenii tai te-au ars. Dar ce problema are mobra? Editat Iulie 4, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Pune si tu o poza cu lantul si pinionul spate aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Mai 20, 2021 Share Postat Mai 20, 2021 Salutare, vreau sa desfac furca la un Bandit 1250SA sa-i schimb uleiul, arcurile si semeringurile ( a inceput sa piarda ulei ). Singur, nu m-as prea apuca E vreun motociclist pe langa München care se pricepe la furci si are chef \ timp intr-o dupa amiaza ? ( bineinteles contra cost ) Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Mai 31, 2021 Share Postat Mai 31, 2021 La 20.05.2021 la 13:23, the_jack a spus: Salutare, vreau sa desfac furca la un Bandit 1250SA sa-i schimb uleiul, arcurile si semeringurile ( a inceput sa piarda ulei ). Singur, nu m-as prea apuca E vreun motociclist pe langa München care se pricepe la furci si are chef \ timp intr-o dupa amiaza ? ( bineinteles contra cost ) Multam fain Problema rezolvata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate