torjairobert18 Postat Iulie 23, 2019 Share Postat Iulie 23, 2019 Salut, Ce ATV în bugetul de 2000 de euro îmi puteți recomanda, vreau sa fie de două persoane și neapărat 4x4, motor cât de mare pentru a face față dealurilor Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 La, 2000 euro, inevitabil ajungi la linhai, dacă vrei 4x4. Restul nu se prea încadrează în buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 care e minimul minimorum necesar in domeniu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torjairobert18 Postat Iulie 25, 2019 Autor Share Postat Iulie 25, 2019 Despre linhai ce pareri îmi puteți da? Sunt fiabile? Minimul ar fi sa fie 4x4, și sa facă cât mai bine fata la dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torjairobert18 Postat Iulie 25, 2019 Autor Share Postat Iulie 25, 2019 Sincer am urcat destul de bine și cu o tracțiune spate pe dealuri unde doar taful a urcat cu un linhai de 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 intra si pe atvforum.ro, acolo te poti documenta mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate