andrei.[M] Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Buna ziua ! Am si eu o intrebare ... Vreau sa imi cumpar o motocicleta aprilia rs125 dar are numere de primarie .(numere galbene) Intrebarea mea este urmatoarea : Pot sa o inmatriculez pe numele meu cu numere normale ? -Imi cer scuze daca am gresit topicul sunt nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Daca ai cartea RAR si actele de vanzare-cumparare in regula (cu fiscal) nu ar trebui sa fie o problema. Insa mai bine sa te interesezi si la politie, pentru ca trebuie sa predai numarul si atunci se va descoperi situatia proprietarului anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Depinde ce acte ai la ea. Dacă are CIV, merge, nu trebuie să predai nici un număr de primărie; îi faci ITP, asigurare, celelalte acte necesare și o înmatriculezi. Dacă nu are CIV, e nevoie de actele originale din țara în care a fost înmatriculată, contractul sau factura, îi faci CIV plus cele de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate