lucian75 Postat August 3, 2019 Share Postat August 3, 2019 Work with imagination Proiect în continuă dezvoltare 48V 1000W 48V 20Ah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat August 5, 2019 Share Postat August 5, 2019 Foarte tare dracia, cred ca am vazut-o acum vreo 3 zile pe undeva pe langa piata alba iulia(daca nu erai Tu semana izbitor) chiar ii ziceam unui prieten care conducea in mom ala ca a trecut o bicla gen chopper electrica pe langa noi . Have fun, cred ca e distractiva rau dracia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian75 Postat August 7, 2019 Autor Share Postat August 7, 2019 Mulțumesc ,cel mai probabil eram eu cu ea...intre timp i-am mai adăugat o aripă la roata din spate ,chiar și după o ploaie mă făcea fleasca ...plus că acum pot monta și un stop spate cu semnalizare wireless.. Mi-a venit și a 2-a baterie care insa mi-a dat peste cap toate planurile,este mai mică în lungime și mai groasa și nu mai încape acolo unde plănuiam eu..o sa improvizez ceva până găsesc o solutie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate