Sari la conținut

lucian75

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de lucian75

  1. Chopperist am zis sa incerc și Cafe Racer ...numa că la 170 ai mei pfff GSX600F '95 e cam înaltă și cu centrul de greutate cam sus... Da prima am pus ochii pe un GS550E care mi se potrivea mult mai bine ...
  2. Este gata noul pack din celule folosite,14S aproximativ 30-33 Ah..deci cam 2 KW. Seara asta am descarcat-o prima oara după 50 km autonomie..exact cum bănuiam,am nevoie de 4 KW ptr 100 km autonomie . Dimineața sunt curios cati W mai exact a papat bateria ..am pus Wattmetru pe încărcător . 1500 W a supt prima incarcare de la 45V la 58V cu mențiunea că încărcătorul este setat sa încarce 90%. Autonomie 50 km.
  3. Nu am cerut de pomană niciodată ...Ba chiar anul trecut mi-au fost furate un custom chopper și o bicicletă electrica ..și unicicluri am mai multe ...din care ultimul de top,50 km/h cu autonomie pana in 140 km etc. Apropo,nu faceți voi km pe sezon cat fac eu cu uniciclu in 2-3 luni. Ca un exemplu cu unul din ăla mic am făcut 3000 km in 40 zile prin București ..am peste 10.000 km prin București. Măgarul ăla pliabil e electric..și are frumusețea lui..dar cum spunea cineva mai înainte ,urâțenia se vede prin ochii unora
  4. M-am asigurat întâi,chiar rămâne distanta suficientă ptr siguranță ...și totuși e incredibil in ce spatiu mic poate incapea .
  5. Cum am spus,spatele ferm,și nici nu simte..la mine fiind șofer mai mult îmi făcea rău scaunul de la șofer atâtea ore..de ceva timp am lăsat șoferia și de peste 1 an sunt f activ zi de zi pe uniciclu cate 80-100 km. Am găsit poziție bună de prins,practic o ridic doar câțiva cm de la sol și eu fiind în partea de sus a treptelor doar o trag ușor după mine. Ce ziceți ,încape jucăria ?
  6. Are intre 45-50 kg..eu maxim 70 Dar există lift cum am mai spus.. Oricum la Unirii am urcat-o pe cele 2 rânduri de trepte..și pot spune că nu m-am chinuit .. O apuc de mijloc mana dreapta și sub furca mana stg ...eu partea de sus a treptelor,motorul partea de jos..și cu coloana țeapănă (că sunt pățit,am probleme cu coloana,de câteva ori înțepenit cu dureri infernale din mai nimic ) și urc treapta cu treapta . Deci oricând cobor la orice statie de metrou,cu lift sau fara .
  7. Am vrut sa scriu mai înainte,când pisc puțin frana mai serios se oprește pe loc și mie îmi zice sa eliberez șaua ptr alt călător Cea pe spate pe tambur nu era reglata deloc,am învârtit piulita 2-3 ture și acum îngheață la fel ca discul pe fata .
  8. Eu zic că dacă aș avea varianta electrica la scala de 125 adică ptr orice om normal cu motor de 3 KW..cu speed de 80 ar fi super de oraș și nu numai . Bine,nu ar mai fi portabilitatea actuala..când am plecat cu ea împinsă singura soluție era metroul..unde am avut un scandal la sânge cu madam de la casa,care a dat mai departe la dispecerat ,după aia aia a asmutit paznicii pe mine numa că nu sunt așa sperios din fire,le-am zis că aștept acolo până la ora 20 Au încercat să mă de-a afara din statia de metrou pe motiv că nu am voie sa staționez,cică daca stai peste 15 min ești suspect de terorism :))) le-am zis sa cheme politia atunci ca eu nu am nimic de ascuns ,a venit un echipaj,discuții . a venit un alt polițist care se putea discuta și mai bine și când i-am spus că Paza mi-a spus că dacă se strânge merge și am început s-o strâng ...numa că atunci nu văzusem cum se strânge si șaua și arata mai mare ca cămilă :))) pai doar atât se strânge ? auzi,am zis că o strâng.tu acu vrei sa o și împachetez ca pe batista ? Mucles..luată în brațe și coborât la metrou..
  9. Eu sunt mai ciudat de felul meu și îmi place fiecare detaliu.. I-a fost demontat un solenoid ptr schimbarea treptei de viteza dar frumusețea electricului e că merge super și într-o viteza..prinde maxim 50 km/h dar se pot aduce modificări de motor,3 KW etc. Eu am luat-o in batista cum s-ar zice dar în 3 ore la un prieten amator de electronică și cu ajutorul informatiilor de la ruși ( au peste 200 de pagini de forum legat de subiect) am reușit să o readucem la viață . Singurul lucru iremediabil a fost bateria ,ducea 5 km și gata.la desfacerea ei am găsit și motivul,celule vechi de li-polymer cred..nicidecum li-ion care mai erau și umflate unele ..numa bune de făcut pocnitori de artificii . Ea vine cu 48 V 20 Ah.Din fericire prietenul avea un pack de 58 V 16 Ah care s-a potrivit perfect in locaș. Din nefericire cei 900 Wh nu asigură decât o autonomie de 25 km. Acum se lucrează la un pack pe dimensiunea locașului bateriei care va fi mai mare decât originalul având în vedere că era mult spatiu irosit de carcasa bateriei originale .din cauza crizei temporare ,daca folosim celule clasice de 2200 va ieși un total de aproximativ 3 KW. Daca ar fi bugetul mărit s-ar putea folosi celule de 3500 care ar asigura o autonomie rezonabilă de aproximativ 100 km.
  10. De cate ori viața mi-a dat cate un șut în fund eu am luat-o ca un pas înainte spre un nou viitor. Deși sunt dedicat uniciclurilor electrice ,când vine vb de electrice nu pot închide ochii când văd ceva frumos ce îmi gâdilă inimioara . De data asta este vb de o frumusețe de cameleon..devii puțin confuz când o vezi,prea solidă ptr o bicicletă ,prea mică și pliabila ptr o motoreta Motor 1.5 KW cu cutie 2 trepte de viteza, 200 Nm..experimentați pe pielea mea,daca ai tras de accelerație puțin poți să pui orice ca rupe tot în cale
  11. Final test cu toți acumulatorii disponibili... 150 km autonomie cu 72 Ah la 60V disponibili...aka 4 KW fat juice power. Un consum de aproximativ 3 KW 100/km.
  12. In sfârșit încă un proiect funcțional finalizat ...de luni se va finaliza și al 3lea proiect electric ... 3/3 100% eficienta VID_20190817_215817.mp4
  13. VID_20190817_215817.mp4 123...123...proba de microfon
  14. Electric custom chopper VID_20190809_230045.mp4
  15. Mulțumesc ,cel mai probabil eram eu cu ea...intre timp i-am mai adăugat o aripă la roata din spate ,chiar și după o ploaie mă făcea fleasca ...plus că acum pot monta și un stop spate cu semnalizare wireless.. Mi-a venit și a 2-a baterie care insa mi-a dat peste cap toate planurile,este mai mică în lungime și mai groasa și nu mai încape acolo unde plănuiam eu..o sa improvizez ceva până găsesc o solutie ok.
  16. Work with imagination Proiect în continuă dezvoltare 48V 1000W 48V 20Ah
  17. Hai sa va prezint și eu câteva jafuri personale... Chopperul negru e feblețea mea și cruiserul verde l-am luat la pachet doar ptr că era prea fain ca sa îl las pe alte mâini...și culmea că după ce l-am motorizat nu-mi mai vine sa la dau jos de pe el 48V 1000W baterie 48V 20Ah, suficient de puternic și autonomie ok ptr oraș..mai iau un acumulator și deja plec la munte sau la mare cu el. Vine și rândul chopperului dar încă sunt indecis ce soluție tehnică e cea mai potrivită ptr el. Custom chopperul are povestea lui,motor de 125 dar soarta lui este electrica,asta e viitorul prin ochii mei cel puțin . Un mic mare upgrade. Schimbat ghidonul cu unul moto mai ok Schimbat sa bicicleta cu una bobber hard tail. Deci s-a schimbat complet situația,daca înainte fiecare denivelare se oprea direct in coloana acum nici nu le mai simt.
  18. A plecat în tromba pe 1 roată din fata mea la semafor la Burebista și după 200 m se tavalea pe jos și motorul titirez... Am auzit la întoarcere ca i-ar fi tăiat cineva calea ceea ce nu prea as crede.. Și chiar de ar fi asa, unde mai e condusul preventiv etc? Cum pleci într-o roata între linia de tramvai pe o banda îngustă și cu gropi, ce control sa mai ai când reclvi pe 2 roti dar la o viteza mult prea mare? Dacă motorul se ducea peste 1 copil pe trotuar? S-a ridicat imediat și avea sânge pe o mana din ce am apucat sa vad.
  19. Multzam..Am desfăcut și am văzut care e treaba..se poate rezolva cu 20-30 lei cand altii cer 240 lei pe un cablu » Post actualizat in 19 Sep 2018 08:02 Salut..revin cu alta problema..m-am trezit ca am lantul de transmisie ff slab..ce s-a intamplat? Nu am vazut info .org intinzator lant..care poate .com cauza si cum se revine la normal?
  20. Salut..cablul de accelerație la VT600 trebuie schimbat cu cămașa cu tot sau merge doar cablul in sine?
  21. Salut,m-a lăsat mai devreme cablul de accelerație langa AFIPARK...ma poate ajuta cineva? 0757128884 bateria pe ducă
×
×
  • Creează nouă...