kelu_copilu Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 salut am si io nevoie de galeria de admisie; a mea arata cam asa: sunt din buc.si am neaparata nevoie de ia sa-mi spuneti daca o aveti si cat vreti pe ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 0744472055 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 deec nu zici de unde esti aaa, acum am vazut in post, pai in bucuresti poti sa iei noua de la tunaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 Tunaru sa cam dat la fund mi-a zis ca mi-o aduce da peste 2 luni inebunesc in 2zile da 2 luniiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Tunaru sa cam dat la fund mi-a zis ca mi-o aduce da peste 2 luni inebunesc in 2zile da 2 luniiiii alternative: gaspar pe comanda, sau sh la mine pe balcon, dar are sanfren facut pt a fi montata pe cilindru de ij 56(nu ar trebui sa te afecteze daca pui garnituri bune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 alternative: gaspar pe comanda, sau sh la mine pe balcon, dar are sanfren facut pt a fi montata pe cilindru de ij 56(nu ar trebui sa te afecteze daca pui garnituri bune) cumva la "magazinul"tau de pe balcon gasim un cric central ptr ij 56 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 cumva la "magazinul"tau de pe balcon gasim un cric central ptr ij 56 ???? nu, cricurile alea sunt piese rare si sunt de gasit numai pe la aia care desmembreaza motoare. Eu nu ma ocup cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 alternative: gaspar pe comanda, sau sh la mine pe balcon, dar are sanfren facut pt a fi montata pe cilindru de ij 56(nu ar trebui sa te afecteze daca pui garnituri bune) lasa-mi si mie nr tau de tel sau spunemi cum pot intra si io in posesia ei <cateva zile nu mi-a mers netu si nu am facut rost de ia> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 haideti fratilor chiar nu mai are nimeni pise de ij vechi ps fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 daca dadeai pm raspundeam mai repede ca sa faci rost de ea tre sa vii pana la mine(colentina) intr-o zi si la o ora la care sunt acasa. nr ti-l dau pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate