diabolyk Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 Caut un mecanic sau un service moto pt al meu scuter. Recent după un drum (dezastruos) pe Transfăgărășan, mi-a apărut eroarea 29. După câteva documentari am aflat că e IAT (intake air temperature sensor). Cei de la honda au spus că trebuie schimbat (vine cu tot cu clapete și costă 3200 lei, aproape cât scuterul) sau curățat și verificat acolo niste cabluri și poate e ok. Am găsit un mecanic dar e foarte ocupat omul și mă tot amână de vreo 2 săptămâni (îl înțeleg, nu îl condamn). Mă poate ajuta cineva cu un contact sau cu cineva cu recomandări ce poate verifica problema mea? Sunt din Brăila dar mă pot deplasa în limita timpului disponibil. Mulțumesc 20190829_125849.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 toti mecanicii buni sunt aglomerati! mai ales in sezon.. am inteles ca Razvan de la Axxa mai face si maxiscutere ,da-i un telefon si planifica o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 Îmi poți da un număr de contact prin mesaj privat sau cumva? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Google razvan axxa si apar mintenas 3 site-uri despre el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 salut. am vazut la o prima cautare ca este din Bucuresti. Eu cautam ceva din zona Braila-Galati ca imi e foarte dificil sa ma deplasez pe distanta lunga din cauza serviciului si lipsei de timp. Ms frumos de recomandare dar nu pot ajunge tocmai in Bucuresti. zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate