zigzag Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 ok, te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 8, 2019 Autor Share Postat Septembrie 8, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Hehe. A fost nevoie de ceva rabdare. Unde e localizat drumul din foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 9, 2019 Autor Share Postat Septembrie 9, 2019 Intre Durankulak si Krapets. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Multumesc Nu batea cu Shabla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 9, 2019 Autor Share Postat Septembrie 9, 2019 pai nu e forum de plimbaciosi ?:) am luat zona la "bani marunti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 (editat) scuze, n-am vazut mesajul la timp. era vorba de mol , ultima benzinarie inainte de autostrada am mancat un bors de peste in vama, apoi un pepene in dobrich, apoi iar papa la han dalboka langa tutrakan ne organizam mai bine la iesirea urmatoare hai ca acum ma vazut si rasounsul de la mihai,,, era nefresh uita pagina Editat Septembrie 9, 2019 de magarusulmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate