Sari la conținut

trasan

Membru
 • Număr conținut

  172
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre trasan

 • Rang
  Incepator

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Motocicleta
  XL600V V

Vizitatori Recenți Profil

101 citiri profil
 1. trasan

  All about LEDs

  Vlad58, poti sa citezi exact prevederea legala la care te referi? E ceva diferit de codul rutier?
 2. trasan

  All about LEDs

  Dedant68, asa cum zici, varianta ideala e cu LED-uri plug and play. Pentru faruri, iata un model care necesita insa mici matogarii (gaurit protectia de praf si prins circuitul extern pe undeva). Dar atat lumina cat si puterea sunt foarte bune. In plus, in trafic nu a semnalizat nimeni ca e deranjat. Utilizat atat H4 cat si H7. O sa incerc si pe motor unde mi se pare si mai potrivit. http://www.narva-light.com/en/led-types/led-headlights In a doua imagine cu amprenta este schimbat doar becul din stanga. Sunt in schimb curios daca mai foloseste cineva care poate sa ne prezinte varianta lui si probleme de fiabilitate.
 3. trasan

  All about LEDs

  Nu imi dau seama din fotografii, dar pe pozitie (spate) nu e prea luminos?
 4. trasan

  Caii murelor de toamna

  Multumesc! A fost o zi foarte generoasa atunci. Carmen Ciocolata - Padure nebuna
 5. La gura sobei, amintiri din Toamna Motociclista 2018
 6. Poate mai iese cineva: DN1 e in stare foarte buna. Pe drumurile laterale mai sunt petice de gheata. Mai sunt si zone unde asfaltul pare usor umed - verificate cu bocancul aluneca la greu. Atentie deci la ce zicea luv. Unele Intrari in benzinarii mai au gheata. In principiu pe la ora 14.00 cred a fost cel mai bine. Si termic si pe jos. Pe seara zonele de gheata neagra se distingeau foarte greu. Drum bun!
 7. Si tipurile rulmentilor unde le-ai gasit?
 8. Multumesc, Kosh, Ai avut ceva de furca cu ploaia, deci incep sa cred in servetelele acelea. O sa le incerc si eu.
 9. Bun revenit din tura! Si eu am aceeasi problema cu ceata densa si umeda. Stergi viziera si picaturile sunt aproape instant inapoi. Intorci capul inutil - sunt prea usoare si lipicioase. Si se vede mai rau decat printr-un geam mat. Orice raza de lumina se transforma in caleidoscop. Nu te prind 50 m vazand cat de cat. Numai cu viziera ridicata merge oarecum treaba si se lasa cu fata de raton dupa ce lasi casca deoparte. Si a doua zi ochii bulbucati. A incercat cineva un spray anti fenomen din asta? Se poate un hint concret?
 10. caut masca din jurul bordului TA600,PD10. pm multumesc
 11. trasan

  Pe unde va plimbati sambata, 17 Nov?

  F. Interesant! Multumesc! Astept momentul potrivit ☺
×