Jump to content

trasan

Membru
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

About trasan

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  XL600V V

Recent Profile Visitors

256 profile views
 1. Daca mergi de la Zagreb la Plitvice opreste si in Slunj. Pana in Plitvice e o carciuma mai mare (ceva cu mai mult lemn). Acolo vei gasi mancare traditionala croata, in stil continental (tocana de ex). Daca vrei putina senzatie pentru cel mic, incearca scufundarile (crema de soare!) si submarinul cu fundul transparent. In zona Omis poti adauga si un rafting pe Cetina. Te poti abate pana in Zadar, macar pana la podul de pe care se face bungee. Poate sare cineva chiar atunci. Si e si un bar moto langa E f mult de coborat pe coasta si cu masina nu e chiar cel mai rapid. Eu m-as mai caza. In Lokva Rogoznita de exemplu poti sta pe coasta, aproape deasupra apei cu vreo 100 m. Pentru ca s-a vorbit de Split, exista un sit arheologic mai putin vizitat - Salona (doar daca sunteti pasionati). Asa ar mai merge si un ocol prin Mostar (plus Medugorje), din Ploce, si iesiti pe la Trebinje. Bosnia e foarte ieftina si fac ei de obicei paritate euro- marci. E cale cam lunga pana in Muntenegru Asa cum au zis colegii - bifat Kotor si Butva si inca mai e de mers. Clar intors pe Tara (prin Kolasin) si ca o ultima distractie poate tiroliana, dar necesita un mic ocol (juniorul va fi insa incantat). Despre insule insa nu te pot ajuta. Data fiind distanta mare, doar le-am tranzitat si am.fugit mai departe.
 2. Pentru asigurari sunt rentabile si cele anuale, daca iesiti de cateva ori. In plus le puteti face si pentru diverse activitati care in mod normal nu sunt acoperite (de ex rafting). Roaming in UE pe date sau voce e aproape nimic. Altfel, e de la caz la caz. Serbia de exemplu taxeaza bine pe date. Cel mai bine e cu cartela locala, dar numai daca stati mai mult. Merge si cu opriri pe langa carciumi cu reclama la wifi gratuit Exista restrictii pt rca in anumite zone, dar nu e problema (trebuie insa ca pe cartea verde sa nu fie barata vreo tara din cele tranzitate). Pentru Kosovo se fac asigurari local. Sunt colegi care au spus pe aici cum sta treaba. Dar mai bine ocoliti. E posibil sa mai fiti buzunariti in anumite zone cu o taxa eco. 1-2 euro. Tineti marunt la indemana. drum bun si reveniti cu povesti!
 3. multumesc oricum S-a rezolvat. Se poate inchide. Multumesc
 4. Salut, Vreau sa iau niste pini pentru pinlock. Se mai baga cineva ca sa impartim transportul? 5 euro 4 pini si 18 euro transportul (ideal in Bucuresti sau in judetele apropiate): https://pinlock.com/product/pinlock-push-pins/
 5. Ce inseamna culori ciudate? Cum sunt suportate led-urile after? (exceptam pe cele care bat aiurea)
 6. Ai cautat pe olx? Era un tip din Radauti, parolist. Incearca o intrebare.
 7. Eu as merge la Skocjan plus Postoina, Predjama si Bled in loc de Liubliana si Zagreb. Varianta cu intrare din nord in Slovenia iar mi se pare buna. Drum bun si revino cu povesti!
 8. trasan

  Odessa

  Cum a fost? Ceva chestii mai speciale? Da-ne o poveste
 9. Imi cer scuze. Acum am citit. Anuntul nu mai este valabil. Se poate inchide. Multumesc
 10. Eu as face rezervare din timp la Severin. Sau daca va simtiti in forma puteti dormi in Kladovo (destul de aproape). In orice caz, vizitati muzeul si mai ales cetatea. La piciorul podului cred ca mai puteti sa ajungeti direct cu motorul (folositi-va de o harta, e simplu). Tot de aici vedeti si piciorul de pe malul celalalt. De halit un peste, la iesire din Severin, pe stanga, inainte de Taverna S, dar mai bine mancati la sarbi orice nimeriti. Serbia. Nu ratati Smederevo si Novi Sad. Card in general, merge si euro la particulari, dar la diverse (de ex ceva amintiri de la catedrala) sunt necesari dinari. Politistii mi s-au parut corecti. Uneori vaneaza cu radarul. Belgrad. De dormit direct in oras. Nu are sens in apropiere. Ar fi pacat. Daca va strangeti mai multi, puteti lua si apartamente mai mari. Uite doua cu conditii foarte bune si vi le dau ca un exemplu ca sa va orientati la distanta fata de obiectivele principale si pret, cand faceti rezervari: https://www.booking.com/hotel/rs/tommy-apartment.ro.html?aid=304142&label=gen173bo-1DCAEoggI46AdIIFgDaMABiAECmAEguAEJyAER2AED6AEB-AEDiAIBmAICqAIDuALnwKPlBcACAQ&sid=6cead589d701511eeb544c7385621a13&swres=1 Chiar in centru. https://www.booking.com/hotel/rs/apartment-vracar.ro.html?aid=304142&label=gen173bo-1DCAEoggI46AdIIFgDaMABiAECmAEguAEJyAER2AED6AEB-AEDiAIBmAICqAIDuALnwKPlBcACAQ&sid=6cead589d701511eeb544c7385621a13&swres=1 Se ajunge pe jos pana in centru. Cam 15 min. Pe aceeasi strada e si o carciuma cu mancare foarte buna. Ungaria. Politia discreta dar sunt categorici. Si Szeged e o destinatie interesanta. Chiar o baita buna dupa ceva oboseala. Eu as face o pauza in Romania. Shopping ... bani sa ai. Preturile mi se par mai bune in ambele tari. Drum bun si sa ne aduci impresii. Si o chestie: mi s-a intamplat sa fie destul de aglomerat pe anumite segmente de drum si in Serbia si in Ungaria. Dar tot nu as merge pe autostrada sau express. Deci lasati mereu o rezerva de timp.
 11. Vezi pe transalp.ro Nu demult a mai rezolvat un coleg
 12. Salut, Caut doua biele sau doua bolturi mai groase (19x53 mm). S-a mai confruntat cineva cu problema? Idei? Multumesc TA PD10
 13. Felicitari pentru initiativa! Poate merita si Strategica un topic inca din vremea cand e ... originala
×
×
 • Create New...