Pierrooradea Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 la NTV am avut cardan si in 4-5 ani cat am umblat cu el am schimbat uleiul cred ca o singura data! atat la Hornet de fiecare data trebuie sa ma uit la rahatul de lant sa fie intins si uns ... il urasc ( lantul ) next moto and next and next and neeeeeeeeeeeeext ... numai pe cardan!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 In 10.000km am schimbat o data uleiul si un simering de la transmisia finala (probabil prima data in 70.000km ale mobrei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCIULINIUS Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 "sa te iau pe cardan" RULES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 dezavantajul cel mai mare la cardan se murdareste mai mult decat lantul ca are o suprafata mai mare datorita volumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate