Ovimobile Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 buna dimineata domnilor, Vreau sa fac un crashbar pentru bobber-ashul meu. Evident Handmade, E prea simplu sa-l cumperi si sa-l montezi, si nu ai satisfactii. Am atasat o poza. Am nevoie de cineva din jud Timis/Caras, care ma poate ajuta cu indoirea a 4 tevi la 90 de grade, curbate , ca in poza. Restul de dimensionari, suduri, estetica, le fac in atelierul propriu. Am vreo sansa? Quote Link to post Share on other sites
Aion2014 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Alea par sudate, nu indoite, oricum ce protectie mai ofera o bara indoita la 90? Quote Link to post Share on other sites
Ovimobile Posted November 6, 2019 Author Share Posted November 6, 2019 observi ca pe fiecare bara in parte ai 2 indoituri si 2 suduri, fara flanse? practic, observi ca de ex partea stanga este formata din 3 bare sudate. ei bine, eu de acele indoituri am nevoie. sudurile le fac eu, la unghi. deci ce trebuie sa iasa, este identic cu ce vezi in poza. curbate la 90 de grade, insa pe rotund, nu strict bara sudata la 90 de grade Quote Link to post Share on other sites
Aion2014 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) la mine la job ar fi ceva de indoit tevi dar sunt din Bucuresti, daca trimiti prin curier cred ca te pot rezolva Edited November 7, 2019 by Aion2014 Quote Link to post Share on other sites
ioio_viola Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 @Ovimobile ai gasit ceva prin zona? Quote Link to post Share on other sites
Ovimobile Posted August 27, 2020 Author Share Posted August 27, 2020 topic closed. vandut bicicleta Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts