alf 08 Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Salut, Dupa ceva vreme de cand am facut bucati Simsonul pe care am pus mana si intentionam sa il refac, m-am hotarat sa il vand sub forma de lazi de piese. Ca sa fie complet ii lipseste stopul, releul de incarcare, sticla si oglinda de far, busonul de la rezervor, manetele. Dubluri- doua ghidoane, chiulase, parca si cilindrii, pistoane, aripi fata, furci fata (carburatorul exista, este curat, stiu ca scapa benzina pe la surubul inferior). Ca acte, stiu ca aveam un talon stravechi, pe care nu il gasesc, inca il caut. Motocicleta este demontata complet. Vand pachetul complet, pret 1100 ron, piesele se afla in Colentina. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Salut! Mai e valabil anunțul? Actele cum sunt? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate